Mikä on Skype-laajennus?

Skype-laajennuksen avulla voit jakaa suosikkisivusi kontakteillesi Jaa Skypessä ‑toiminnolla ja käynnistää Skypen verkkoversion yhdellä klikkauksella suoraan Chrome- ja Firefox-selaimista.

Skype-laajennuksen kuvake selaimen työkalupalkissa

1. Etsi verkkosivu, jonka haluat jakaa, ja klikkaa selaimeesi asennettua Skype-laajennusta. Valitse sitten Jaa Skypessä.

Skype-laajennuksen Jaa Skypessä ‑vaihtoehto selaimen työkalupalkissa
  2. Jos et ole vielä kirjautunut Skypeen selaimessasi, näkyviin tulee ponnahdusikkuna tai uusi välilehti, jossa kehotetaan kirjautumaan. Anna Skype-kirjautumistietosi ja klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Jakamisnäyttö tulee näkyviin.

Jakamisnäytön tiedot

A. Jakamasi verkkosivun esikatselu
    B. Tekstiruutu, johon voi lisätä viestin
    C. Hakukenttä, jonka avulla voi etsiä kontaktin tai ryhmän, jolle verkkosivu jaetaan
    D. Skype-kontaktien ja ‑keskustelujen luettelo
  4. Valitse vähintään yksi kontakti, jolle haluat jakaa verkkosivun, tai etsi kontakteja hakukentän avulla, jos heitä ei näy luettelossa. Kun olet valmis, napsauta Lähetä-painiketta. Verkkosivu jaetaan valitsemillesi kontakteille ja ponnahdusikkuna tai välilehti suljetaan automaattisesti.
  5. Jos sinulla on useita Skype-tilejä ja haluat jakaa jotakin toista tiliä käyttämällä, klikkaa työpöytäselaimen oikeassa yläkulmassa olevaa avataria tai napauta mobiiliselaimen yläosassa olevaa Kirjautuneena-linkkiä. Näin pääset Oma tili ‑asetuksiin tai voit valita Kirjaudu ulos (ja sen jälkeen voit kirjautua toiselle käyttäjätilille).

Oma tila ja Kirjaudu ulos ‑valikko

Valitse Käynnistä Skype, niin saat kaikki Skypen verkkoasiakasohjelman Skype-toiminnot käyttöösi. Huomaa, että Skypen verkkoasiakasohjelman ääni- ja videopuheluja ei tueta vielä Chrome OS:ssä ja Linuxissa.