Mitkä USB-kuulokkeet ja -nettikamerat toimivat parhaiten Skypen kanssa?

Useimmat PC- ja Mac-yhteensopivat kuulokkeet ja nettikamerat toimivat Skypen kanssa, mutta vanhempien mallien kanssa voi esiintyä ongelmia. Varmista, että olet asentanut valmistajan verkkosivuilta kuulokkeiden tai nettikameran uusimmat ohjaimet.

Katso kuulokkeiden tai nettikameran käyttöönottoa koskevia ohjeita.

Tarvitsetko apua kuulokkeiden tai nettikameran valinnassa? Olemme koonneet luettelon Skype-käyttäjiltä parhaimmat arvostelut saaneista laitteista. Näiden laitteiden puhelujen laatu on todettu parhaaksi käyttäjäluokituksissa (tulokset on kerätty palautekyselyistä, joissa käyttäjiä on pyydetty luokittelemaan Skype-puhelujen laatu) sekä omissa, laboratorio-olosuhteissa toteutetuissa ääni- ja kuvatesteissämme.

Jos siis etsit uusia USB-kuulokkeita tai nettikameraa ja haluat parantaa Skype-puhelujen laatua, tästä on hyvä aloittaa. Toinen hyvä lähde on Skype for Business -laiteluettelo, jossa on sertifioituja kuulokkeita nettikameroita oheislaitteiden ja tietokoneiden luokassa.

Nettikamerat

• Logitech QuickCam Pro 9000
    • Logitech Webcam 905
    • Logitech Webcam C310
    • Logitech Webcam C510
    • Logitech Webcam C525
    • Logitech Webcam C615
    • Logitech Webcam C920
    • Logitech Webcam C930e
    • Microsoft LifeCam Cinema
    • Microsoft LifeCam HD-3000
    • Microsoft LifeCam HD-5000
    • Microsoft LifeCam VX-800
    • Microsoft LifeCam VX-2000
    • Microsoft LifeCam VX-5000

Kuulokkeet

• Corsair Vengeance 2100
    • FREETALK Everyman
    • Jabra GN 2000 USB
    • Jabra UC VOICE 150a
    • Logitech B530 Headset
    • Logitech ClearChat Comfort Headset
    • Logitech ClearChat Pro Headset
    • Logitech F540 Headset
    • Logitech G330 Headset
    • Logitech H360 Headset
    • Logitech H390 Headset
    • Logitech H555 Headset
    • Logitech H760 Headset
    • Logitech Premium Stereo USB Headset 350
    • Mad Catz Cyborg F.R.E.Q.7 Headset
    • Plantronics .Audio 400 DSP
    • Plantronics .Audio 478 DSP
    • Plantronics .Audio 626 DSP
    • Plantronics .Audio 646 DSP
    • Plantronics .Audio 648 DSP
    • Plantronics Blackwire C210-M
    • Plantronics Blackwire C220-M
    • Plantronics Blackwire C310
    • Plantronics Blackwire C320
    • Plantronics DA40
    • Plantronics DA45
    • SteelSeries H Wireless
    • Turtle Beach Z300

Jos olet laitevalmistajan edustaja ja haluat, että laitteesi pääsee tälle listalle, noudata Skypen yhteensopivia laitteita koskevaa ohjelmaa.

Huomaa, että joidenkin laitteiden laitteistokomponentteja tai ohjelmisto-ohjaimia saatetaan päivittää laitteen elinkaaren aikana, mikä voi vaikuttaa Skypen toimivuuteen. Yllä oleva suositeltujen laitteiden luettelo on laadittu suuren käyttäjä- ja laitemäärän perusteella. Yksittäisiä laitekohtaisia toimivuuseroja voi ilmetä.