Mitä ovat Skype-kokoukset?

Skype-kokousten avulla voit olla maksutta yhteydessä työtiimiisi. Voit tehdä yhteistyötä jopa kymmenen henkilön kanssa (korkeintaan kolmen henkilön kanssa 60 päivän jälkeen) käyttämällä teräväpiirtolaatuisia verkkokonferensseja mistä tahansa laitteesta tai järjestelmästä.

Palvelu on saatavana tällä hetkellä vain yhdysvaltalaisille käyttäjille. Skype-kokousten käyttäjiksi voivat rekisteröityä organisaatiot, joilla ei vielä ole Office 365 ‑yritystilausta, johon sisältyy Skype for Business.

Yksi tärkeimmistä eroista tutun Skypen ja Skype-kokoukset-version välillä on, että Skype-kokoukset-versiossa käytetään työsähköpostiosoitetta (käyttäjä@käyttäjänyritys.com). Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet, kuten @outlook.com, eivät toimi.

Rekisteröidy ja järjestä kokous jo tänään tai tutustu, miten Skype-kokoukset voi auttaa parantamaan tuottavuutta.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Mitä eroa on Skype-, Skype-kokoukset- ja Skype for Business -versioilla?