Muutoksia Skypen videoviesteihin

Teemme jatkuvasti parannuksia Skypeen, jotta puhelujen laatu ja ohjelman suorituskyky olisivat parhaat mahdolliset ja jotta käytettävissäsi olisivat uusimmat ominaisuudet, kuten mobiililaitteilla käytävät ryhmävideopuhelut ja ryhmän videoviestit. 27.4.2016 videoviesteihin lisättiin mahdollisuus tallentaa uudet videoviestit laitteeseen.

Jos haluat lähettää ja vastaanottaa videoviestejä jatkossakin ja myös tallentaa niitä, sinun on käytettävä jotakin uusinta Skype-versiota:

• Windows: 7,16 ja uudemmat
    • Android: 6,15 ja uudemmat
    • Mac: 7,21 ja uudemmat
    • iOS: 6.9 ja uudemmat

Videoviestit säilyvät keskusteluhistoriassa vain jonkin aikaa. Varmista siis, että tallennat kaikki tärkeät viestit erikseen. Lisätietoja siitä, miten, on näissä artikkeleissa:

Huomaa, että videoviestejä ei voi tallentaa Windows Phone- ja Windows RT -versioissa. Voit tallentaa videoviestit kirjautumalla Skypeen jossakin muussa tuetussa alustassa tai laitteessa (esim. Windows-työpöytä, Mac, Android, iPhone tai iPad).

Saitko ilmoituksen, ettei videoviesti ole enää käytettävissä, kun yritit katsoa tai tallentaa sen? Tämä johtuu siitä, ettei vanhoja videoviestejä voi enää katsoa tai tallentaa.

Jos haluat varmistaa, ettet menetä tärkeitä viestejäsi, sinun kannattaa tallentaa ne mahdollisimman pian.

Varmista, että järjestelmäsi tai laitteesi on Skypen uusimman version lataamiseen ja suorittamiseen edellytettävien vaatimusten mukainen. Lisätietoja: Skypen järjestelmävaatimukset.