Ohje Skypen verkkoversio

Miten voin soittaa jollekulle Skypen verkkoversiossa?

Voit soittaa ääni- ja videopuheluja kaikille Skype-käyttäjille eri puolilla maailmaa ilmaiseksi. Etsi aluksi Skypea käyttävät kaverisi ja perheenjäsenesi ja lisää heidät yhteystietoluetteloosi. Kun olet lisännyt heidät, soittaminen sujuu helposti.

Skype-puhelu soitetaan seuraavasti:

1. Valitse Skypen verkkoversiossa Yhteydet.

2. Etsi yhteystietoluettelosta henkilö, jolle haluat soittaa. Jos sinulla on paljon yhteystietoja, etsi henkilö kirjoittamalla hänen nimensä hakukenttään.
  3. Klikkaa yhteytietoa. Tiedot näkyvät pääikkunassa.

Jos yhteystiedon nimen vieressä näkyy jokin näistä tilakuvakkeista , yhteyshenkilö on Skypessä ja voit soittaa hänelle ilmaiseksi.

Jos näet tämän kuvakkeen tai jonkin näistä , yhteystiedot ovat matkapuhelimella tai lankapuhelimella tavoitettavissa, joten tarvitset Skype-saldoa tai paketin heille soittamiseen.

Jos näet tämän kuvakkeen , kyseinen henkilö ei ole vielä hyväksynyt yhteyspyyntöäsi.
  4. Klikkaa Soita-painiketta äänipuhelun soittamiseksi tai Videopuhelu-painiketta videopuhelun soittamiseksi.

Näyttö vaihtaa väriä ja kuulet hälytysäänen, kunnes puheluun vastataan.
  5. Klikkaa puhelun lopuksi Lopeta-painiketta , niin yhteys katkaistaan.

Henkilön kutsuminen puheluun

Olemme lanseeranneet uuden tavan kutsua henkilöitä puheluun. Kutsuttavan Skype-nimeä ei tarvita, eikä hän edes tarvitse Skype-tiliä, jotta hän voi käydä ääni-, video- ja pikaviestikeskusteluja kanssasi maksutta. Lue lisää.

Hyödyllisiä toimintoja puhelun aikana

Jos nettikamera on liitetty, voit ottaa videon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Voit mykistää mikrofonisi, jotta puhelun vastaanottaja ei kuule sinua.

Lopeta puhelu.