Ohje Skypen verkkoversio

Miten voin soittaa puhelimiin Skypen verkkoversiossa?

Joskus voi tulla tarve soittaa jollekulle, joka ei käytä Skypeä tai on offline-tilassa. Voit soittaa matka- ja lankapuhelinnumeroihin eri puolille maailmaa edullisesti Skypellä, jos sinulla on hieman Skype-saldoa tai kuukausittainen paketti.

Jos soitat puhelun ensimmäisen kerran, sinun on asennettava Skypen verkkolaajennus, ennen kuin aloitat.

Kun asennus on tehty, voit valita numeron valintapaneelista tai soittaa yhteystietoluettelossa olevalle yhteystiedolle.

Soittaminen valintapaneelista valittuun numeroon

1. Valitse Skypen verkkoversiossa Soita.

Valintapaneeli tulee näkyviin.
  2. Jos soitat ulkomaille, valitse avattavasta valikosta maa, josta soitat. Syötä sitten puhelinnumero kirjoittamalla tai klikkaamalla tai napauttamalla valintapaneelin numeroita.

3. Klikkaa sinistä Soita-painiketta .

Voit soittaa äskettäin valittuun numeroon seuraavasti:

1. Viimeksi valitsemasi numero tai yhteystieto tulee näkyviin ikkunan vasempaan reunaan.
  2. Klikkaa kontaktia.
  3. Valitse numero, johon haluat soittaa, ja klikkaa sitten sinistä Soita-painiketta .

Soittaminen yhteystiedon matka- tai lankapuhelimeen

Jos yhteystieto on tallentanut puhelinnumeron profiiliinsa tai jos olet lisännyt numeron hänelle, voit soittaa hänelle helposti. Voit soittaa yhteystiedoista tai valintapaneelista.

Voit soittaa puhelimeen yhteystiedoista seuraavasti:

1. Valitse Skypen verkkoversiossa Yhteydet.

2. Valitse henkilö, jolle haluat soittaa. Tiedot näkyvät pääikkunassa.
  3. Klikkaa oikealla ylhäällä olevaa sinistä Soita-painiketta. Jos kyseiselle yhteystiedolle on tallennettu puhelinnumero, avattava nuoli tulee näkyviin. Klikkaa numeroa, johon haluat soittaa.