Ohje Skypen verkkoversio

Mitä tapahtuu, kun joku soittaa minulle kesken puhelun Skypen verkkoversiossa?

Kun joku soittaa toisen puhelun ollessa kesken, näyttöön tulee saapuvan puhelun ikkuna. Voit valita Vastaa-, Video- tai Hylkää-vaihtoehdon. Jos vastaat saapuvaan puheluun, käynnissä oleva puhelu asetetaan pitoon. Jos haluat palauttaa puhelun pidosta, klikkaa puhelutyökalurivillä olevaa Jatka puhelua -vaihtoehtoa.

Voit halutessasi lisätä saapuvan puhelun jo käynnissä olevaan puheluun.

Soitonsiirto määritetään seuraavasti:

1. Valitse valikkopalkissa Työkalut> Asetukset...
  2. Klikkaa Soitot-kohdassa olevaa Soitonsiirto-vaihtoehtoa.

Soitonsiirto-vaihtoehto valittuna.
  3. Valitse soitonsiirtoasetukset.
  4. Valitse Siirrä puhelut -kohdan viereinen ruutu.

Lisää numeroita -linkki ja saapuvien puhelujen vastaamiseen annettavan ajan määritysvaihtoehto valittuina.

Jos haluat lisätä useita puhelinnumeroita, joihin saapuvat puhelut siirretään, klikkaa Lisää numeroita. Jos olet lisännyt useita puhelinnumeroita, sinun on valittava avattavasta luettelosta numero, johon haluat puhelut siirrettävän.

Voit myös määrittää, miten kauan saapuvan puhelun siirtoa odotetaan, jos et vastaa puheluun.

Jos vastaajaviestit on otettu käyttöön, voit valita, milloin puhelut lähetetään vastaajaan. Voit lähettää puhelut vastaajaan, jos:

• et vastaa niihin määritetyn ajan puitteissa
  • hylkäät puhelun
  • toinen puhelu on jo käynnissä.

Voit määrittää ääniviestinnän valitsemalla valikkopalkista Työkalut> Asetukset ja Soitot-kohdasta Vastaajaviestit.