Kuinka pikaviestejä poistetaan Skypessä?

Etsi viesti, jonka haluat poistaa...

• Android-laitteessa: Napauta viestiä ja pidä sitä painettuna, napauta roskakorikuvaketta ja valitse Poista.

• iOS-laitteessa: Napauta viestiä ja pidä sitä painettuna ja valitse Poista ponnahdusikkunassa.

• Mac-tietokoneessa: Ctrl-klikkaa viestiä ja valitse Poista viesti.

• Windows-työasemassa: Klikkaa viestiä hiiren oikealla painikkeella ja valitse Poista viesti.

• Verkossa: Klikkaa viestiä hiiren oikealla painikkeella ja valitse Poista viesti.

• Skypen Windows 10 -versiossa: Napsauta viestiä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista.

Viestin poistovaihtoehto näkyy vain vähän aikaa viestin lähettämisen jälkeen.

Kun poistat keskustelun, kaikki keskustelun viestit poistetaan ja se poistetaan sivupalkista ja historiastasi. Keskustelu poistetaan Skypestä kyseisellä laitteella, mutta se näkyy edelleen muilla laitteilla, ellei sitä poisteta myös niistä.

Etsi keskustelu, jonka haluat poistaa...

• Android-laitteessa: Napauta keskustelua ja pidä sitä painettuna, napauta roskakorikuvaketta ja valitse Poista.
  • iOS-laitteessa: Valitse keskustelun otsikko näytön yläosassa ja napauta keskustelun asetuksissa Poista keskustelu ‑vaihtoehtoa.
  • Mac-tietokoneessa: Ctrl-klikkaa keskustelua sivupalkissa ja valitse Poista keskustelu...
  • Verkossa: Klikkaa keskustelua hiiren oikealla painikkeella, valitse Poista keskustelu ja valitse sitten Poista vahvistusruudussa.

Keskustelun poistamista ei tueta tällä hetkellä Skypen Windows-työpöytäversiossa tai Skypen Windows 10 -versiossa.

• Android-laitteessa: Napauta keskustelua ja pidä sitä painettuna, napauta roskakorikuvaketta ja valitse Piilota.
  • iOS-laitteessa: Pyyhkäise yhteystietoa vasemmalle, napauta Poista-kuvaketta ja valitse Piilota.
  • Mac-tietokoneessa: Et voi piilottaa tiettyä keskustelua Skypen Mac-versiossa, mutta voit poistaa kaikki äskeiset keskustelut sivupalkista. Klikkaa valikkopalkissa Keskustelut, valitse Poista äskeiset ja klikkaa sitten Poista äskeiset vahvistusruudussa.
  • Windows-työasemassa: Klikkaa yhteystietoa hiiren oikealla painikkeella ja valitse Piilota keskustelu.

Keskustelun piilottamista ei tueta tällä hetkellä Skypen verkkoversiossa tai Skypen Windows 10 -versiossa.

Kyllä. Etsi viesti, jota haluat muokata...

• Android-laitteessa: Napauta viestiä ja pidä sitä painettuna, valitse Muokkaa viestiä, tee haluamasi muutokset ja napauta valintamerkkikuvaketta.
  • iOS-laitteessa: Napauta viestiä ja pidä sitä painettuna, valitse Muokkaa ja tee haluamasi muutokset.
  • Mac-tietokoneessa: Ctrl-klikkaa viestiä, valitse Muokkaa viestiä, tee haluamasi muutokset ja klikkaa Tallenna.
  • Windows-työasemassa: Klikkaa viestiä hiiren oikealla painikkeella, valitse Muokkaa viestiä, tee haluamasi muutokset ja paina Enter-näppäintä.
  • Verkossa: Klikkaa viestiä hiiren oikealla painikkeella, valitse Muokkaa viestiä, tee haluamasi muutokset ja paina Enter-näppäintä.
  • Skypen Windows 10 -versiossa: Klikkaa viestiä hiiren oikealla painikkeella, valitse Muokkaa viestiä, tee haluamasi muutokset ja paina Enter-näppäintä.

Viestin muokkausvaihtoehto näkyy vain vähän aikaa viestin lähettämisen jälkeen.

Keskustelun poistaminen poistaa keskustelun koko viestihistorian laitteesta, mutta keskustelu näkyy edelleen muissa laitteissa, ellet poista sitä myös niistä.

Keskustelun piilottaminen poistaa sen vain äskeisten keskustelujen luettelosta. Viestihistoria säilyy laitteessa mahdollista myöhempää käyttöä varten.