Miten poistan pikaviestin tai keskustelun Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Pikaviestin poistaminen:

Mobiiliversio: Napauta viestiä, pidä sitä painettuna ja valitse sitten Poista.

Työpöytäversio: Napsauta viestiä hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Poista.

Huomautus: Jos poistat lähettämäsi pikaviestin, se poistetaan kaikilta keskustelun jäseniltä, eikä kukaan näe sitä enää keskustelussa. Voit poistaa vain itse lähettämiäsi pikaviestejä. Et voi poistaa pikaviestiä, jonka joku toinen on lähettänyt keskusteluun.

Keskustelun poistaminen:

Mobiiliversio: Napauta keskustelua keskusteluluettelossa, pidä sitä painettuna ja valitse sitten Poista keskustelu.

Työpöytäversio: Napsauta keskustelua keskusteluluettelossa hiiren kakkospainikkeella, pidä sitä painettuna ja valitse sitten Poista keskustelu.

Huomautus: Keskustelun poistaminen poistaa sekä oman kopiosi keskustelun viesteistä että keskustelun keskusteluluettelostasi. Jos aloitat uuden keskustelun jonkun kanssa paikassa, josta keskustelu on aiemmin poistettu, et näe keskusteluhistoriaa.

Keskustelusta poistuminen:

Mobiiliversio: Napauta pitkään keskustelua keskusteluluettelossa ja valitse sitten Poistu ryhmästä.

Työpöytäversio: Napsauta keskustelua keskusteluluettelossa hiiren kakkospainikkeella, pidä sitä painettuna ja valitse sitten Poistu ryhmästä.

Huomautus: Ryhmäkeskustelusta poistuminen poistaa sekä oman kopiosi keskustelun viesteistä että keskustelun keskusteluluettelostasi. Jos liityt keskusteluun uudelleen, näet joko täyden keskusteluhistorian tai liittymisesi jälkeen lähetetyt viestit keskusteluhistorian määritetyn asetuksen mukaisesti.

Miten piilotan keskustelun Skypessä? Lisätietoja.