Ohje Skypen verkkoversio

Kuinka sisältö jaetaan Skypen verkkoversiossa?

Jakamisen pitäisi sujua nopeasti. Tästä syystä olemme parantaneet tapaa, jolla URL-osoitteet näytetään Skypen verkkoversiossa, ja nyt myös sivulla oleva kuva tulee näkyviin. Lisäksi jos saat linkin YouTube-videoon Skypen verkkoversiossa, voit katsoa sen suoraan Skypessä.

Kaikki tutut YouTuben äänenvoimakkuuden ja koko näytön ohjaustoiminnot ovat edelleen käytettävissä, mutta sinun ei tarvitse avata selainikkunaa, jos haluat katsoa videon – se toistetaan suoraan Skypessä.