Tuetaanko Skype televisiossa -sovellusta vielä?

Skype lopetti televisiosovellusten tukemisen kesäkuussa 2016, joten sovellusta ei enää päivitetä. Voit edelleen pitää yhteyttä kavereihisi ja perheenjäseniisi maksuttomasti Skypellä tietokoneen, puhelimen, tabletin tai selaimen kautta.

Vuodesta 2010 lähtien Skype mahdollisti laadukkaan puheluiden soittamisen television kautta useiden eri televisiovalmistajien kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta. Vuosien varrella Skypen käyttötavat ovat muuttuneet. Suurin osa käyttäjistä käyttää palvelua mobiililaitteella – myös olohuoneessa. Haluamme ensisijaisesti varmistaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen kysytyimmillä alustoilla, joten olemme päättäneet panostaa muihin osa-alueisiin.

Tämä vaihtelee televisiomallin mukaan. Televisioiden valmistajat saattavat poistaa Skype televisiossa -sovelluksen joistakin tai kaikista malleistaan. Jos sinulla on kysyttävää, voit pyytää lisätietoja Skype televisiossa -sovelluksen toimivuudesta televisiosi valmistajalta.

Tarkista televisiosi valmistajalta, milloin sovellus poistetaan laitteestasi. Tämä vaikuttaa myös uusien tilien luomiseen ja salasanojen palauttamiseen. Näitä toimenpiteitä voi tehdä vain osoitteessa Skype.com.