Skype Preview ‑sovellus Windows Insiders ‑jäsenille – yleisimmät kysymykset:

K: Mitä tapahtui Skype-videosovelluksen ja viestitoimintojen integroinnille? Mikä on Skype Preview -sovellus?
V: Julkaisimme Skype Preview -sovelluksen äskettäin testausta ja Windowsin palaute -sovelluksella annettavaa palautetta varten. Skype Preview -sovellus on korvannut Skype-ominaisuuksien integroinnin Skypen video- ja viestintäsovelluksiin Windows-tietokoneissa ja suurissa tableteissa. Päätös julkaista Skype-sovellus, jossa on kaikki ominaisuudet, perustuu saatuun käyttäjäpalautteeseen. Käyttäjät ovat halunneet yhden keskitetyn paikan hallinnoida sekä chat- että äänikeskusteluja, jotta näyttöä voidaan hyödyntää kunnolla.

K: Tietokoneessa näkyy kaksi Skype-sovellusta. Eikö toisen pitäisi korvata toinen?
V: Perinteinen Skype-sovellus säilytetään edelleen palautteen keräämisen ajan. Parhaan mahdollisen Skype-kokemuksen takaamiseksi kirjaamme sinut ulos perinteisestä Skype-sovelluksesta, kun kirjaudut sisään Skype Preview ‑sovellukseen samalla tilillä. Sama toimii myös päinvastoin. Kun uusi sovellus vastaa ominaisuus- ja laatuvaatimuksia, selkeytämme tilannetta siten, että Windows 10 -laitteisiin on mahdollista saada vain Skype Preview ‑sovellus.

K: Mitä uutta syyskuun versio sisältää?
V: Tällä versiolla voit:

• Voit selkeyttää äskeisten keskustelujen luetteloa piilottamalla keskusteluja.
  • Voit kuulla keskustelukumppaniesi äänen paremmin kaiutinparannusten ansiosta.
  • Voit lisätä helposti uusia yhteistietoja Lisää yhteyshenkilö ‑painikkeen avulla.
  • Uusi versio tukee Skypen URI-linkkejä, jotka ovat kätevä tapa Skype-puhelujen ja -keskustelujen aloittamiseen suoraan sivustoista ja työpöytä- ja mobiilisovelluksista.

K: Missä järjestelmissä tekstiviestien välitystoiminnot ovat käytettävissä?
V: Olemme parhaillaan julkistamassa tekstiviestien välitystoimintoja Windows Mobile ‑asiakkaille, jotka ovat Windows Insiders ‑ohjelman jäseniä.

K: Tuodaanko tekstiviestien välitystoiminnot myös muihin järjestelmiin?
V: Olemme parhaillaan julkistamassa tekstiviestien välitystoimintoja Windows 10 Mobile ‑asiakkaille, jotka ovat Insiders‑ohjelman jäseniä. Toimintojen laajentamisesta muihin järjestelmiin ei ole tietoa tällä hetkellä.

K: Olen Windows Mobile Insider ‑ohjelman jäsen. Miksi en näe asetuksissa vaihtoehtoa "Tee Skypestä oletusarvoinen viestintäsovellus"?
V: Sinun täytyy olla kirjautunut sisään Microsoft-tilillesi, jotta voit käyttää tekstiviestien välitystoimintoa Skypessä Windows Mobile ‑järjestelmässä.

K: Entäpä yhteystietojen lähettäminen, videoviestit ja muut ominaisuudet?
V: Aiomme lisätä jakamisominaisuuksia tuleviin versioihin.

K: Entäpä tavoitettavuustietojen muuttaminen?
V: Mahdollisuus muuttaa tavoitettavuustietoja lisätään seuraaviin päivityksiin.

K: Mitä valikoille tapahtui?
V: Käyttökokemusta jouhevoitetaan valikoiden kahdentumisen välttämiseksi. Kaikki yleiset valikot (kuten ääni- ja videoasetukset) on yhdistetty yhdeksi keskitetyksi valikoksi (voit käyttää Skype Preview -sovellusikkunan alaosassa olevaa ratasvalikkoa). Pikavalikot, kuten kunkin keskustelun ilmoitusasetukset, on liitetty kuhunkin hallinnoitavaan kohteeseen. Suurin osa pikavalikoista on käytettävissä tulevissa versioissa.

K: Millä kielillä Skype Preview -sovellus on saatavilla?
V: Preview-sovellus on saatavilla seuraavilla kielillä: arabia, englanti (Yhdysvallat), englanti (Yhdistynyt kuningaskunta), espanja, espanja (Latinalainen Amerikka), hindi, hollanti, italia, japani, katalaani, kiina (perinteinen), kiina (yksinkertaistettu), korea, portugali (Brasilia), puola, ranska, ranska (Kanada), ruotsi, saksa, suomi, thai, tšekki, turkki, venäjä ja vietnam.

K: Miten annan palautetta?
V: Windows Insider -käyttäjillä on Windowsin palautesovellus. Voit hakea tässä sovelluksessa Skypen ja kannattaa suosittuja aiheita tai luoda uuden aiheen.

K: Korvaako Skype Preview -sovellus nykyisen sovelluksen Windows 10 -puhelimessa (Silverlight)?
V: Skype Preview -sovellus korvaa jatkossa nykyisen Skype-sovelluksen, ja se on ominaisuuksiltaan entistä monipuolisempi.

K: Mitä ominaisuuksia Skype Preview -sovelluksella on Windows 10 -puhelimessa?
V: Skype Preview Windows Mobile -sovellus sisältää kaikki Windows 10 -tietokoneiden Skype Preview ‑ominaisuudet. Tämän ansiosta voit luoda Windows 10 -puhelimissa ryhmävideopuheluita, mikä on yksi kysytyimmistä Skype-ominaisuuksista.

K: Entäpä jos en halua käyttää Skypeä Windows 10 -puhelimessa?
V: Skype Preview -sovellus asennetaan valmiiksi uusiin Windows 10 -puhelimiin, mikä helpottaa Skypeen kirjautumista ja käytön aloittamista. Kun Windows 10 on päivitetty nykyisiin mobiililaitteisiin, Skype Preview ‑sovellus korvaa nykyisen Silverlight-sovelluksen. Muiden mobiililaitteiden sovellusten tavoin voit päättää itse, haluatko kirjautua sen käyttäjäksi.

K: Miksi minulla ei ole uutta Skype Preview for Windows 10 Mobile -sovellusta?
V: Windows-puhelimeesi asennettu Skype-versio määrittää, oletko saanut viimeisimmän päivityksen sisältävän uuden Skypen. Poista Skypen asennus ja asenna se uudelleen Windowsin sovelluskaupasta.

K: Miten voin hankkia Windows 10 Mobilen? Mistä tiedän tukeeko puhelimeni Windows 10 -järjestelmää?
V: Voit tarkistaa, soveltuuko Windows 10 Mobile puhelimeesi siirtymällä Windows 10:n määrityssivulle kohtaan Mobiili. Samalla sivulla on ohjeet puhelimen päivittämiseen.