Skype Windows Insiders ‑jäsenille – yleisimmät kysymykset:

K: Mitä tapahtui Skype-videosovelluksen ja viestitoimintojen integroinnille? Mikä on Skypen Windows 10 -versio?
V: Julkaisimme Skypen Windows 10 -version äskettäin testausta ja Windowsin palaute -sovelluksella annettavaa palautetta varten. Skypen Windows 10 -versio on korvannut Skypen videopuhelut- ja Viestit-sovellusten ominaisuudet Windows-tietokoneissa ja suurissa tableteissa. Päätös julkaista Skype-sovellus, jossa on kaikki ominaisuudet, perustuu saatuun käyttäjäpalautteeseen. Käyttäjät ovat halunneet yhden keskitetyn paikan hallinnoida sekä chat- että äänikeskusteluja, jotta näyttöä voidaan hyödyntää kunnolla.

K: Tietokoneessa näkyy kaksi Skype-sovellusta. Eikö toisen pitäisi korvata toinen?
V: Perinteinen Skype-sovellus säilytetään edelleen palautteen keräämisen ajan. Parhaan mahdollisen Skype-kokemuksen takaamiseksi kirjaamme sinut ulos perinteisestä Skype-sovelluksesta, kun kirjaudut sisään Skypen Windows 10 -versioon samalla tilillä. Sama toimii myös päinvastoin. Kun uusi sovellus vastaa ominaisuus- ja laatuvaatimuksia, selkeytämme tilannetta siten, että Windows 10 -laitteisiin on mahdollista saada vain Skypen Windows 10 -versio.

K: Missä järjestelmissä tekstiviestien välitystoiminnot ovat käytettävissä?
V: Olemme parhaillaan julkistamassa tekstiviestien välitystoimintoja Windows Mobile ‑asiakkaille, jotka ovat Windows Insiders ‑ohjelman jäseniä.

K: Tuodaanko tekstiviestien välitystoiminnot myös muihin järjestelmiin?
V: Olemme parhaillaan julkistamassa tekstiviestien välitystoimintoja Windows 10 Mobile ‑asiakkaille, jotka ovat Insiders‑ohjelman jäseniä. Toimintojen laajentamisesta muihin järjestelmiin ei ole tietoa tällä hetkellä.

K: Olen Windows Mobile Insider ‑ohjelman jäsen. Miksi en näe asetuksissa vaihtoehtoa "Tee Skypestä oletusarvoinen viestintäsovellus"?
V: Sinun täytyy olla kirjautunut sisään Microsoft-tilillesi, jotta voit käyttää tekstiviestien välitystoimintoa Skypessä Windows Mobile ‑järjestelmässä.

K: Entäpä yhteystietojen lähettäminen, videoviestit ja muut ominaisuudet?
V: Aiomme lisätä jakamisominaisuuksia tuleviin versioihin.

K: Entäpä tavoitettavuustietojen muuttaminen?
V: Mahdollisuus muuttaa tavoitettavuustietoja lisätään seuraaviin päivityksiin.

K: Mitä valikoille tapahtui?
V: Käyttökokemusta jouhevoitetaan valikoiden kahdentumisen välttämiseksi. Kaikki yleiset valikot (kuten ääni- ja videoasetukset) on yhdistetty yhdeksi keskitetyksi valikoksi (voit käyttää Skypen Windows 10 -version ikkunan alaosassa olevaa ratasvalikkoa). Pikavalikot, kuten kunkin keskustelun ilmoitusasetukset, on liitetty kuhunkin hallinnoitavaan kohteeseen. Suurin osa pikavalikoista on käytettävissä tulevissa versioissa.

K: Mitä kieliä Skypen Windows 10 -versio tukee?
V: Skypen Windows 10 -versio on saatavilla samoilla kielillä kuin Windows 10 -käyttöjärjestelmä.

K: Miten annan palautetta?
V: Windows Insider -käyttäjillä on Windowsin palautesovellus. Voit hakea tässä sovelluksessa Skypen ja kannattaa suosittuja aiheita tai luoda uuden aiheen.

K: Korvaako Skypen Windows 10 -versio nykyisen sovelluksen Windows 10 -puhelimessa (Silverlight)?
V: Skypen Windows 10 -versio korvaa jatkossa nykyisen Skype-sovelluksen, ja se on ominaisuuksiltaan entistä monipuolisempi.

K: Mitä ominaisuuksia Skypen Windows 10 -versiolla on Windows 10 -puhelimessa?
V: Skypen Windows 10 -mobiilisovellus sisältää kaikki samat ominaisuudet kuin Skypen Windows 10 -versio tietokoneilla. Tämän ansiosta voit luoda Windows 10 -puhelimissa ryhmävideopuheluita, mikä on yksi kysytyimmistä Skype-ominaisuuksista.

K: Entäpä jos en halua käyttää Skypeä Windows 10 -puhelimessa?
V: Skypen Windows 10 -versio asennetaan valmiiksi uusiin Windows 10 -puhelimiin, mikä helpottaa Skypeen kirjautumista ja käytön aloittamista. Kun Windows 10 on päivitetty nykyisiin mobiililaitteisiin, Skypen Windows 10 -versio korvaa nykyisen Silverlight-sovelluksen. Muiden mobiililaitteiden sovellusten tavoin voit päättää itse, haluatko kirjautua sen käyttäjäksi.

K: Miksi minulla ei ole uutta Skypen Windows 10 -mobiilisovellusta?
V: Windows-puhelimeesi asennettu Skype-versio määrittää, oletko saanut viimeisimmän päivityksen sisältävän uuden Skypen. Poista Skypen asennus ja asenna se uudelleen Windowsin sovelluskaupasta.

K: Miten voin hankkia Windows 10 Mobilen? Mistä tiedän tukeeko puhelimeni Windows 10 -järjestelmää?
V: Voit tarkistaa, soveltuuko Windows 10 Mobile puhelimeesi siirtymällä Windows 10:n määrityssivulle kohtaan Mobiili. Samalla sivulla on ohjeet puhelimen päivittämiseen.