Skype-tiedostojako: tiedostotyypit ja koko- ja aikarajoitukset

Voit lähettää, vastaanottaa ja katsella kaikentyyppisiä tiedostoja Skypen kautta.

Tiedostoille on kokorajoituksia, ja joidenkin tiedostojen katseleminen voi edellyttää erillistä ohjelmaa tai sovellusta. Kaverisi voivat käyttää ja tallentaa lähettämiäsi tiedostoja 30 päivän ajan, kunhan heidän laitteissaan on riittävästi tallennustilaa.

Jaettavien tiedostojen kokorajoitus on 300 Mt. Jos lähetät liian suuren tiedoston, saat virheilmoituksen "Ei lähetetty – tiedoston koko on yli 300 Mt".

Jos haluat lähettää yli 300 Mt:n kokoisen tiedoston, voit jakaa sen kavereillesi ja perheenjäsenillesi OneDrivella, Microsoftin suojatulla ja luotettavalla pilvitallennuspalvelulla.

Keskustelussasi jaettu tiedosto pysyy saatavilla 30 päivän ajan. Kun 30 päivän rajoitus on ylittynyt, tiedostoa ei voi ladata enää, ja sen sijaan näkyviin tulee pikkukuva ja viesti "Tiedosto ei käytettävissä".

Kyllä. Kaikki Skypessä jakamasi tiedostotyypit synkronoidaan kaikissa laitteissasi. Tämä tarkoittaa, että jos jaat jotakin Skypessä tietokoneella, se on ladattavissa myös mobiililaitteessasi ja päinvastoin.

Valmis oppimaan lisää?
Tiedostojen lähetys- ja vastaanotto-ongelmien vianetsintä