Skype-tiedostojako: tiedostotyypit ja koko- ja aikarajoitukset

Takaisin hakutuloksiin

Voit lähettää, vastaanottaa ja tarkastella kaikentyyppisiä tiedostoja Skypen kautta, mutta lähetettävissä tiedostoissa on kokorajoituksia. Joidenkin tiedostojen tarkasteluun voi tarvita erillisen ohjelman tai sovelluksen.

Etsitkö tietoja tiedostojen lähettämisestä Skypessä? Opi lähettämään tiedostoja Skypen työpöytä- tai mobiiliversiossa.

Jaettavien tiedostojen kokorajoitus on 300 Mt. Jos lähetät liian suuren tiedoston, saat virheilmoituksen Ei lähetetty – tiedoston koko on yli 300 Mt.

Jos haluat lähettää yli 300 Mt:n kokoisen tiedoston, voit jakaa sen kavereillesi ja perheenjäsenillesi OneDrivella, Microsoftin suojatulla ja luotettavalla pilvitallennuspalvelulla.

Kyllä. Kaikki Skypessä jakamasi tiedostotyypit synkronoidaan kaikissa laitteissasi. Tämä tarkoittaa, että jos jaat jotakin Skypessä tietokoneella, se on ladattavissa myös mobiililaitteessasi ja päinvastoin.

Se, kuinka pitkään tiedosto on saatavana Skypessä, riippuu jakamasi tiedoston tyypistä:

• Tiedostot – saatavana 30 päivän ajan.
    • Puhelutallenteet – saatavana 30 päivän ajan.
    • Vastaajaviestit – saatavana 30 päivän ajan.

Säilytysajan jälkeen sisältö poistetaan Skypen palvelimilta. Jos haluat käyttää sisältöä edellä mainittuja aikoja kauemmin, lataa ja varmuuskopioi sisältösi säännöllisesti.

Haluatko lisätietoja?
    Tiedostojen lähetys- ja vastaanotto-ongelmien vianetsintä