Asiakkaille Intiassa: Miten voin maksaa NetBankingin avulla?

NetBankingin avulla voit siirtää rahaa verkkopankissa Skype-tuotteiden maksamista varten. Tämä on vain yksi monista maksutavoista.

NetBankingin käyttäminen edellyttää, että laskutusosoitteesi on Intiassa. Päivitä laskutusosoitteesi kirjautumalla Skype-tilillesi.

Voit ostaa Skype-tuotteita NetBankingin avulla seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype-tilillesi.

2. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa, ja valitse sitten Jatka. Tilauksen loppusummaan lisätään asianmukainen paikallinen vero.

3. Valitse maksutavaksi NetBanking.

4. Hyväksy Microsoftin palvelusopimus (joka toimii asianmukaisina Skype-käyttöehtoina) ja Microsoftin tietosuojatiedot.

5. Tarkista tilauksesi tiedot ja valitse sitten Jatka. Sinun ohjataan NetBanking-sivustoon.

6. Kirjaudu sisään NetBanking-tilillesi ja viimeistele ostos.