Mitä ovat Skype-botit ja miten niitä lisätään yhteystiedoiksi?

Takaisin hakutuloksiin

Tämä artikkeli koskee Skypen versiota 7.

Botit ovat tekoälyohjelmia, jotka voivat suorittaa monia hyödyllisiä tehtäviä, kuten etsiä uutisia, tehdä yhteenvetoja verkkosivuista ja pelata pelejä. Jos haluat aloittaa keskustelun botin kanssa, toimi samalla tavalla kuin ystäviesi kanssa: napsauta bottia ja ala kirjoittaa.

Add bot icon

Android

Valitse Yhteystiedoissa Botit avattavasta valikosta. Voit myös etsiä käytettävissä olevia botteja napauttamalla irrallista toimintopainiketta ja valitsemalla sitten Etsi botteja.

Skype Litessä: Napauta bottikuvaketta, jolloin näet luettelon ehdotetuista boteista. Voit myös hakea botteja Yhteystiedoista napauttamalla irrallista toimintopainiketta ja valitsemalla Etsi botteja.

iOS

Valitse bottikuvake Viimeisimmät‑välilehdestä. Vaihtoehtoisesti voit etsiä saatavilla olevia botteja Yhteystiedoista.

Mac

Valitse Yhteystiedot ja valitse Lisää botti...

Verkkoversio

Valitse Tutustu botteihin.

Windows-työpöytälaite

Valitse Lisää botteja -kuvake.

Skypen Windows 10 -versio

Valitse Botti-välilehti.

Etsi haluamasi botti käytettävissä olevien bottien luetteloa selaamalla. Kun olet valinnut botin, valitse Lisää botti (tai Aloita käyttö).

Sertifioidun Skype-botin voi selvittää muutamalla tavalla:
    List of certified bots

• Skype-botin profiilissa lukee Skype Certified.

• Avatarit ovat yleensä pyöreitä. Skype-botin avatar on kuusikolmion muotoinen.

• Yhteystiedon nimen vieressä on harmaa valintamerkki.

Voit estää tai poistaa botin samalla tavalla kuin tavallisen Skype-yhteyshenkilön. Katso ohjeita yhteystiedon estämiseen tai poistamiseen.

Jos haluat antaa palautetta tietystä botista, ota yhteyttä suoraan botin kehittäjään. Kehittäjän nimi löytyy botin profiilista laatijaosiosta.

Skype-botteja voi tällä hetkellä käyttää seuraavissa maissa ja seuraavilla markkina-alueilla. Kunkin botin saatavuudesta päättää botin kehittäjä.

• Australia
    • Australia
    • Brasilia
    • Espanja
    • Intia
    • Irlanti
    • Iso-Britannia
    • Italia
    • Kanada
    • Latinalainen Amerikka
    • Portugali
    • Portugali
    • Saksa
    • Singapore
    • Uusi-Seelanti
    • Venäjä
    • Venäjä

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Voinko lisätä Skype-botteja ryhmäkeskusteluun?
    Mitä ovat Skype-bottikortit (karuselli, hero, pikkukuva, kuitti)?