Mitä ovat Skype-botit ja miten niitä lisätään yhteystiedoiksi?

Botit ovat tekoälyohjelmia, jotka voivat suorittaa monia hyödyllisiä tehtäviä, kuten etsiä uutisia, tehdä yhteenvetoja verkkosivuista ja pelata pelejä. Jos haluat aloittaa keskustelun botin kanssa, toimi samalla tavalla kuin ystäviesi kanssa: napsauta bottia ja ala kirjoittaa.

Lisää botti ‑kuvake

Android

Valitse yhteystietojen avattavasta valikosta Botit. Voit myös etsiä käytettävissä olevia botteja napauttamalla kelluvaa toimintopainiketta ja valitsemalla sitten Etsi botteja.

Skype Lite: Tuo näkyviin luettelo suositelluista boteista napauttamalla botin kuvaketta tai etsi botteja kontakteista napauttamalla kelluvaa toimintopainiketta. Valitse sitten botti napauttamalla.

iOS

Valitse botin kuvake Äskettäin käytetyt ‑välilehdellä. Vaihtoehtoisesti voit etsiä saatavilla olevia botteja Yhteystiedot-luettelostasi.

Mac

Valitse Yhteystiedot ja napsauta Lisää botti...

Verkko

Valitse Tutustu botteihin.

Windows-työasema

Valitse Lisää botteja -kuvake.

Skypen Windows 10 -versio

Valitse Botti-välilehti.

Etsi haluamasi botti käytettävissä olevien bottien luetteloa selaamalla. Kun olet valinnut botin, valitse Lisää botti (tai Aloita käyttö).

Sertifioidun Skype-botin voi selvittää muutamalla tavalla:
    Sertifioitujen bottien luettelo

• Skype-botin profiilissa lukee Skype Certified.

• Avatarit ovat yleensä pyöreitä. Skype-botin avatar on kuusikolmion muotoinen.

• Yhteystiedon nimen vieressä on harmaa valintamerkki.

Voit estää tai poistaa botin samalla tavalla kuin tavallisenkin Skype-yhteyshenkilön. Katso ohjeita yhteystiedon estämiseen tai poistamiseen.

Jos haluat antaa palautetta tietystä botista, ota yhteyttä suoraan botin kehittäjään. Kehittäjän nimi löytyy botin profiilista laatijaosiosta.

Skype-botteja voi tällä hetkellä käyttää seuraavissa maissa / seuraavilla markkina-alueilla. Kunkin botin saatavuudesta päättää botin kehittäjä.

• Alankomaat
    • Australia
    • Brasilia
    • Espanja
    • Intia
    • Irlanti
    • Iso-Britannia
    • Italia
    • Kanada
    • Latinalainen Amerikka
    • Portugali
    • Ranska
    • Saksa
    • Singapore
    • Uusi-Seelanti
    • Venäjä
    • Yhdysvallat

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Voinko lisätä Skype-botteja ryhmäkeskusteluun?
    Mitä ovat Skype-bottikortit (karuselli, hero, pikkukuva, kuitti)?