Mitä ovat Skype-botit ja miten niitä lisätään yhteystiedoiksi?

Takaisin hakutuloksiin

Botit ovat tekoälyyn perustuvia ohjelmia, joiden kanssa voit keskustella Skypessä. Napsauta bottia ja ala kirjoittaa.

Huomautus: Lokakuun 31. päivän 2019 jälkeen Skypen bottikanavat eivät hyväksy enää uusia rekisteröitymisiä. Aiemmat botit jatkavat kuitenkin toimintaansa.

Voit etsiä bottia valitsemalla Skypessä Hae.

Mobiililaitteessa:

1. Valitse keskusteluissa Uusi keskustelu -painike.
      • New chat button in Android Android-laitteessa
      • New chat button iOS iPhonessa ja iPadissa
    2. Etsi botti hakukentän avulla.

Työpöytäversiossa:

1. Valitse keskusteluissa New chat desktop Keskustelu-painike.
    2. Valitse Uusi keskustelu ja etsi sitten botti hakukentän avulla.

Voit estää tai poistaa botin samalla tavalla kuin tavallisenkin Skype-yhteyshenkilön. Katso ohjeita yhteystiedon estämiseen tai poistamiseen.

Jos haluat antaa palautetta tietystä botista, ota yhteyttä suoraan botin kehittäjään. Kehittäjän nimi löytyy botin profiilista laatijaosiosta.

Skype-botteja voi tällä hetkellä käyttää seuraavissa maissa / seuraavilla markkina-alueilla. Kunkin botin saatavuudesta päättää botin kehittäjä.

• Australia
    • Australia
    • Brasilia
    • Espanja
    • Intia
    • Irlanti
    • Irlanti
    • Italia
    • Kanada
    • Latinalainen Amerikka
    • Portugali
    • Portugali
    • Saksa
    • Singapore
    • Uusi-Seelanti
    • Venäjä
    • Yhdysvallat