Mitä ovat Skype-botit ja miten niitä lisätään yhteystiedoiksi?

Botit ovat tekoälyohjelmia, jotka voivat suorittaa monia hyödyllisiä tehtäviä, kuten etsiä uutisia, tehdä yhteenvetoja verkkosivuista ja pelata pelejä. Jos haluat aloittaa keskustelun botin kanssa, toimi samalla tavalla kuin ystäviesi kanssa: napsauta bottia ja ala kirjoittaa. Selaa käytettävissä olevien bottien luetteloa.

Botteja on tällä hetkellä saatavilla Australiassa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Intiassa, Uudessa-Seelannissa, Singaporessa ja Yhdysvalloissa.

Miten botteja lisätään?

Lisää botti ‑kuvake

Android

Valitse Viimeisimmät-välilehti, napauta kelluvaa toimintopainiketta ja napauta sitten botin kuvaketta. Vaihtoehtoisesti voit etsiä saatavilla olevia botteja Yhteystiedot-luettelostasi.

iOS

Valitse botin kuvake Äskettäin käytetyt ‑välilehdellä. Vaihtoehtoisesti voit etsiä saatavilla olevia botteja Yhteystiedot-luettelostasi.

Mac

Valitse Yhteystiedot ja napsauta Lisää botti...

Verkko

Valitse Tutustu botteihin.

Windows-työasema

Valitse Lisää botteja -kuvake.

Skype Preview'n Windows 10 -versio

Valitse Botti-välilehti.

Etsi haluamasi botti käytettävissä olevien bottien luetteloa selaamalla. Kun olet valinnut botin, valitse Lisää botti (tai Aloita käyttö).

Miten voin tietää, onko tietty Skype-botti sertifioitu?

Sertifioidun Skype-botin voi selvittää muutamalla tavalla:
Sertifioitujen bottien luettelo

• Skype-botin profiilissa lukee Skype Certified.

• Avatarit ovat yleensä pyöreitä. Skype-botin avatar on kuusikolmion muotoinen.

• Yhteystiedon nimen vieressä on harmaa valintamerkki.

Miten botti estetään tai poistetaan?

Voit estää tai poistaa botin samalla tavalla kuin tavallisenkin Skype-yhteyshenkilön. Katso ohjeita yhteystiedon estämiseen tai poistamiseen.

Jos haluat antaa palautetta tietystä botista, ota yhteyttä suoraan botin kehittäjään. Kehittäjän nimi löytyy botin profiilista laatijaosiosta.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Voinko lisätä Skype-botteja ryhmäkeskusteluun?
Mitä ovat Skype-bottikortit (karuselli, hero, pikkukuva, kuitti)?