Miten voin päivittää Skype-profiilini tiedot?

Voit päivittää profiilisi tiedot mistä tahansa järjestelmästä tai laitteesta siirtymällä tämän linkin kautta Skype-tiliisi. Klikkaa Muokkaa profiilia, tee haluamasi muutokset ja klikkaa sitten Tallenna.

1. Napauta näytön alareunan Omat tiedot ‑välilehteä.
  2. Napauta Oma tili ja napauta sitten Profiili.
  3. Napauta päivitettävää kenttää ja tee haluamasi muutokset.
  1. Napauta valikkokuvaketta Valikkokuvake.
  2. Napauta profiilissasi Tili.
  3. Napauta päivitettävää kenttää ja tee haluamasi muutokset.
  1. Klikkaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa päivitettävää kenttää ja tee haluamasi muutokset.
  3. Tallenna muutokset klikkaamalla valintamerkkiä.
  1. Valitse profiilikuvasi
  2. Valitse Tilin hallinta.
  3. Valitse päivitettävä kenttä ja tee haluamasi muutokset.
  1. Klikkaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa päivitettävää kenttää ja tee haluamasi muutokset.
  1. Klikkaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Klikkaa Muokkaa profiilia näytön alareunassa olevien asetusten alapuolella.
  4. Klikkaa Muokkaa profiilia ‑painiketta.
  5. Tee haluamasi muutokset ja klikkaa Tallenna.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Kuka voi nähdä Skype-profiilini tiedot?
Kuinka voin vaihtaa profiilikuvani Skypessä?
Kuinka voin vaihtaa tilaani Skypessä?
Kuinka voin vaihtaa fiilisviestiäni Skypessä?