Skype- ja Microsoft-tilien yhdistäminen.

Tuomme Microsoft-tilien edut kaikille Skypen käyttäjille. Voit käyttää Skype-nimeäsi kirjautuessasi toisiin Microsoft-sovelluksiin ja -palveluihin kuten Xbox, Office ja OneDrive.

Mitä tämä tarkoittaa minulle?

Voit kirjautua kaikkiin Microsoft-palveluihin Skype-nimelläsi.
    Sinulla on yksi salasana, jolla kirjaudut kaikkiin Microsoft-palveluihisi.
    Tilisi on suojatumpi.

Muutokset ovat seuraavia:

• Skype-nimesi päivitetään Microsoft-tiliksi. Jos sinulla on jo Microsoft-tili, voit päivittää Skype-nimesi nykyiseen tiliisi.
    • Salasanasi palauttaminen tapahtuu yhdessä paikassa.
    • Kun päivität tilisi, sinulla on yksi salasana.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Skype- ja Microsoft-tilien päivittäminen
    Miten Skypen Windows-versioon kirjaudutaan?
    Mikä on Skype-nimeni?
    Miten tili suljetaan?
    Miten voin vaihtaa salasanani?
    Miksi en voi kirjautua Skypeen?