Kertakirjautuminen Skypelle ja muille Microsoft-palveluille

Yhdistämme Skype- ja Microsoft-tilit.

Jos sinulla on jo Microsoft-tili, suosittelemme sen päivittämistä Skype-tilisi kanssa. Tämän avulla voit käyttää Skypeä, Officea, Xboxia ja muita Microsoft-palveluja kertakirjautumisella, ja se tarjoaa Skype-tilillesi saman suojaustason kuin Microsoft-tililläsikin on.

Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä, sinun täytyy lisätä vahvistettu sähköpostiosoite Skype-tiliisi. Tämä helpottaa tilille kirjautumista, jos unohdat salasanasi, ja lisäksi voit suojata tiliäsi kaksiosaisella todentamismenetelmällä.

Huomaa, että voit päivittää Skype-tilisi Microsoft-tiliin vain kerran.

nuoli Skype- ja Microsoft-tilien päivittäminen

1. Siirry osoitteeseen https://account.microsoft.com. Kirjaudu ulos, jos olet jo kirjautuneena sisään.
  2. Anna Skype-nimesi ja salasanasi, kun järjestelmä pyytää antamaan ne, ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  3. Jos Skype-tiliäsi ei ole vielä päivitetty, saat ilmoituksen tilin päivitystarpeesta.
  4. Jatka valitsemalla Seuraava.
  5. Sinua pyydetään lisäämään sähköpostiosoite tiliisi ja vahvistamaan se.
  6. Onnittelut, Skype-tilisi on nyt myös Microsoft-tili.
  1. Siirry osoitteeseen https://account.microsoft.com. Kirjaudu ulos, jos olet jo kirjautuneena sisään.
  2. Anna Skype-nimesi ja salasanasi, kun järjestelmä pyytää antamaan ne, ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  3. Sinulle ilmoitetaan, että Skype-tilisi on nyt käytettävissä muiden Microsoft-sovellusten ja -palveluiden kanssa. Jatka valitsemalla Seuraava.
  4. Jos olet aiemmin linkittänyt Microsoft-tilin Skype-tiliisi tai antamasi sähköpostiosoite vastaa jo olemassa olevan Microsoft-tilin sähköpostiosoitetta, näkyviin tulee ilmoitus, jossa sinua kehotetaan päivittämään tilisi.

Huomautus: Jos tilejä löytyy useampia, voit valita, minkä Microsoft-tilin kanssa päivität Skype-tilin.
  5. Valitse Seuraava, jos haluat jatkaa päivitystä senhetkisen Microsoft-tilin kanssa (sinua pyydetään vahvistamaan, että olet Microsoft-tilin omistaja), tai valitse Käytä toista sähköpostiosoitetta, jos haluat päivittää tilin toisen Microsoft-tilin kanssa tai pelkästään lisätä sähköpostiosoitteen tilisi suojauksen parantamiseksi.
  6. Jos valitset vaihtoehdon Seuraava, sinua pyydetään vahvistamaan Microsoft-tilisi salasana.
  7. Anna salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.
  8. Onnittelut, sinulla on nyt käytössäsi kertakirjautuminen Skype- ja Microsoft-tileillesi.

Huomautus: Muista, että Skype-salasanasi ei toimi enää. Käytät Microsoft-tilisi salasanaa myös silloin, kun kirjaudut sisään Skypeen.

Jos havaitset ongelmia, jatka kohtaan Ongelmat Skype- ja Microsoft-tilien päivittämisessä.

Valitettavasti et. Jos olet jo päivittänyt tilisi Microsoft-tiliksi, et voi peruuttaa sitä tai vaihtaa eri tiliin.

Kun päivität tilisi, voit yhä käyttää Skype-nimeäsi, sähköpostiasi tai puhelinnumeroasi kuten ennenkin. Lue lisää kirjautumistietojesi vaihtamisesta.

Nuoli Ongelmat Skype- ja Microsoft-tilien päivittämisessä

Kun olet päivittänyt Skype-tilisi Microsoft-tiliin, käytät Microsoft-tilin salasanaa myös kirjautuessasi sisään Skypeen. Voit muuttaa salasanaasi milloin tahansa. Jos unohdat salasanasi, voimme auttaa sinua.

Kun yrität päivittää Skype- ja Microsoft-tilejä, voit saada viestin, jonka mukaan sähköpostiosoitteesi käyttää jo Skypeä. Tämä tarkoittaa, että se voi olla jo linkitetty toiseen tiliin. Voit kirjautua Skypeen käyttämällä kyseistä tiliä.

Kun yrität päivittää Skype- ja Microsoft-tilejä, voit saada viestin, jonka mukaan Microsoft-tilillesi on löytynyt Skype-yhteystietoja ja että vain Skype-yhteystiedot säilyvät. Sinun on kirjauduttava Skypeen käyttäen Microsoft-tiliäsi ja siirrettävä yhteystietosi päivitettävään Skype-tiliin. Lisätietoja.

Kun yrität päivittää Skype- ja Microsoft-tilejä, voit saada viestin, jonka mukaan päivitys ei onnistu, koska tililläsi on Skype-saldoa. Sinun on käytettävä Skype-saldosi ennen päivitystä tai voit pyytää hyvityksen.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Mikä Microsoft-tili on?