Miksi Skype veloittaa paikallisia veroja Intiassa?

Kun ostat Skype-tuotteita Intiassa, maksusi käsitellään Sify-maksuyhdyskäytävää käyttäen. Näihin maksuihin sovelletaan paikallisia veroja lain vaatimalla tavalla.

Jos olet tallentanut aikaisempiin ostoksiin käyttämäsi maksutavan Skype-tiliisi, voit jatkaa sen käyttöä Skypestä ostamiseen kuten aiemmin ilman paikallisten verojen soveltamista.

Oletpa sitten ostanut jotain aikaisemmin tai maksanut Sify-maksuyhdyskäytävän avulla, älä murehdi - molemmat maksutavat ovat yhä voimassa.