Ohje Android

Miksi Android-laitteeni näyttää kieltä oikealta vasemmalle, mutta näytön layout on silti vasemmalta oikealle?

Onko laitteesi asetettu oikealta vasemmalle -kieltä kuten arabiaa tai hebreaa varten, mutta näytön layout esittää vasemmalta oikealle? Android-versiolla 4.2 Android alkoi tukea näytön layoutin esittämistä oikealta vasemmalle oikealta vasemmalle -kielille. Ennen Android 4.2:sta Android-puhelit tukivat oikealta vasemmalle -kieliä esittäen näytön layoutin vasemmalta oikealle.