Ohje Skype Preview for Windows 10

Skype Preview'n Windows Phone 10 -version käyttäminen

Oletko jo rekisteröitynyt Skypen käyttäjäksi? Jos kyllä, niin voit aloittaa käyttämisen.

Skype Preview sisältyy Windows 10:n Anniversary-päivitykseen. Voit käynnistää Skype Preview'n valitsemalla  Käynnistä-valikon näytön vasemmasta alakulmasta. Vieritä vaihtoehtoluetteloa alaspäin kohtaan Skype Preview ja avaa se napsauttamalla. Jos haluat avata Skype Preview'n helpommin, voit kiinnittää sen Käynnistä-valikkoon tai tehtäväpalkkiin.

Tässä oppaassa on ohjeita Skype Preview'n käyttämiseen sen avaamisen ja sisäänkirjautumisen jälkeen.

A. Päävalikko -painike: Näytä kaikki sivupalkin kautta käytettävissä olevat kuvakkeet ja niiden kuvaukset.
B. Viimeisimmät keskustelut: Voit tarkastella viimeisimpiä keskustelujasi, vastaanotettuja viestejä ja tiedostoja.
C. Kontaktit: Voit tarkastella kaikkia yhteystietojasi, lisätä uusia yhteystietoja ja lisätä tai poistaa suosikkeja.
D. Botit: Selaa saatavilla olevien Skype-bottien luetteloa tai etsi haluamasi botti hakukentän avulla.
E. Ohje: Siirry helposti Skypen tukisivustolle.
F. Asetukset: Hallitse Skype-asetuksiasi.
G. Profiili-kuvake: Siirry profiiliisi, muokkaa tilaviestiäsi, muuta tilasi, osta Skype-saldoa, kirjaudu ulos tai siirry käyttämään tiliäsi.

H.
Kontaktin yhteenvetotiedot – tulevat näkyviin, kun valitset kontaktin. Ilmaisee kaverisi tilan ja tilaviestin. Jos haluat lisätietoja kaveristasi, valitse hänen nimensä, niin näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa ovat hänen täydet profiilitietonsa.
I. Puhelupainikkeet – näillä painikkeilla voit soittaa puhelun tai videopuhelun tai luoda ryhmäkeskustelun lisäämällä henkilöitä.

J. Keskusteluikkuna – Tulee näkyviin, kun valitset kontaktin tai määrität ryhmäkeskustelun. Sisältää pikaviestikeskustelujen ja puhelujen historian kyseisen yhteyshenkilön tai ryhmän kanssa.
K. Keskusteluruutu – Tulee näkyviin, kun valitset kontaktin tai määrität ryhmäkeskustelun. Tässä ruudussa voit kirjoittaa ja lähettää pikaviestejä, hymiöitä, Moji-videoita ja tekstiviestejä.

L. Näytä valintapaneeli: Valintapaneelin kautta voit soittaa matka- ja lankapuhelimiin. Tarvitset’ hieman Skype-saldoa tai paketin , jotta voit soittaa hänelle.
M. Uuusi keskstelu: Valitsemalla kuvakkeen voit aloittaa uuden keskustelun, johon kuka tahansa voi liittyä.
N. Näytä lisää: Tällä valinnalla pääset Tietoja-, Lähetä palautetta- ja Uudet ominaisuudet -toimintoihin.

O. Etsi kontakti: Hae Skype-hakemistosta uusia kontakteja ja lisää heidät kontakteihisi.
P. Uuusi kontakti: Luo uusi kontakti nimellä ja puhelinnumerolla.

Seuraavilla sivuilla on lisätietoja muista toimenpiteistä: