Koti Skypen Windows 10 -versio

Skypen Windows 10 -version käyttäminen

Oletko liittynyt jo Skypen käyttäjäksi? Jos näin on, voit aloittaa sen käytön.

Skypen Windows 10 -versio sisältyy uusimpaan Windows 10 -versioon, ja sen käyttöliittymän kieli on sama kuin käyttöjärjestelmässä. Voit käynnistää Skypen Windows 10 -version siirtymällä näytön vasemmasta alakulmasta löytyvään aloitusvalikkoon. Siirry käytettävissä olevien sovellusten luettelossa Skypen Windows 10 -version kohdalle ja napsauta se auki. Voit helpottaa Skypen Windows 10 -version käyttöä kiinnittämällä sen aloitusnäyttöön tai tehtäväpalkkiin.

Tämä opas auttaa Skypen Windows 10 -version käytössä, kun olet avannut sen ja kirjautunut sisään.

Opastus
    A. Uusi keskustelu: Valitsemalla kuvakkeen voit aloittaa uuden kahdenkeskisen tai ryhmäkeskustelun, johon kuka tahansa voi liittyä, tai hakea robotteja, joiden kanssa jutella.
    B. Profiili: Valitsemalla tämän voit avata profiilinäkymän, jossa voit:

• päivittää fiiliksen, tilan ja profiilitiedot
    • ostaa Skype-saldoa
    • hallita Skype-asetuksia
    • hallita tiliäsi.
    • Palautteen lähettäminen
    • Hae ohjeita
    • Hae tietoa nykyisestä versiostasi
    • Kirjaudu ulos

C. Näytä numeronäppäimistö : Voit soittaa matkapuhelimiin ja lankapuhelimiin käyttämällä numeronäppäimistöä. Tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin, jotta voit soittaa.
    D. Haku: Voit hakea kirjoittamalla:

• Kontakteja: Nykyiset kontaktit ja uudet kontaktit, jotka voit lisätä
    • Botteja: Jo lisäämäsi botit sekä uusia botteja, joita voit lisätä
    • Ryhmäkeskustelut
    • Viestit

E. Kontaktit: Tarkastele kontakteja ja botteja. Lisää tai poista suosikkeja ja löydä uusia kontakteja ja botteja Skypen hakemistosta haun avulla.

Kontaktin yhteenvetotiedot, puhelupainikkeet ja kääntäjän asetukset

F. Kontaktin yhteenvetotiedot: Yhteenvetotiedot tulevat näkyviin, kun valitset kontaktin. Ilmaisee kaverisi tilan ja fiilisviestin. Jos haluat lisätietoja kaveristasi, valitse hänen nimensä, niin näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on hänen täydet profiilitietonsa.
    G. Puhelupainikkeet: Näillä painikkeilla voit soittaa videopuhelun tai äänipuhelun tai luoda ryhmäkeskustelun lisäämällä henkilöitä.
    H. Kääntäjän asetukset: Valitsemalla tämän voit ottaa käyttöön Skype-puheluiden ja pikaviestien reaaliaikaiset käännökset. Valinta avaa ponnahdusikkunan, josta voit ottaa kääntämisen käyttöön ja kertoa, mitä kieliä sinä ja kontaktisi käytätte, jotta Skype voi toimia kääntäjänä.

Keskusteluikkuna
    I. Keskusteluikkuna: Keskusteluikkuna tulee näkyviin, kun valitset olemassa olevan keskustelun, aloitat uuden keskustelun tai määrität ryhmäkeskustelun. Sisältää pikaviestikeskustelujen ja puhelujen historian kyseisen yhteyshenkilön tai ryhmän kanssa.
    J. Keskusteluruutu: Keskusteluruutu tulee näkyviin, kun valitset olemassa olevan keskustelun, aloitat uuden keskustelun tai määrität ryhmäkeskustelun. Tässä ruudussa voit kirjoittaa ja lähettää pikaviestejä. Ruudussa näet myös kuvakkeet, joilla voit jakaa emojeita, kuvia ja tiedostoja ja luoda videoviestejä sekä lähettää ne valitsemillesi kontakteille tai käynnissä olevaan keskusteluun.

Seuraavilla sivuilla on lisätietoja muista toimenpiteistä: