Ohje Skype for Windows 10

Skypen Windows 10 -version käyttäminen

Oletko liittynyt jo Skypen käyttäjäksi? Jos näin on, voit aloittaa sen käytön.

Skypen Windows 10 -versio sisältyy uusimpaan Windows 10 -versioon, ja sen käyttöliittymän kieli on sama kuin käyttöjärjestelmässä. Voit käynnistää Skypen Windows 10 -version siirtymällä näytön vasemmasta alakulmasta löytyvään aloitusvalikkoon. Siirry käytettävissä olevien sovellusten luettelossa Skypen Windows 10 -version kohdalle ja napsauta se auki. Voit helpottaa Skypen Windows 10 -version käyttöä kiinnittämällä sen aloitusnäyttöön tai tehtäväpalkkiin.

Tämä opas auttaa Skypen Windows 10 -version käytössä, kun olet avannut sen ja kirjautunut sisään.

Skypen Windows 10 -version viitteet
A. Päävalikkopainike: Kaikki kuvakkeet ja niiden kuvaukset näkyvät sivupalkissa.
B. Viimeisimmät keskustelut: Voit tarkastella aiempia keskustelujasi, vastaanotettuja viestejä ja tiedostoja.
C. Yhteyshenkilöt: Voit tarkastella kaikkia yhteystietojasi, lisätä uusia yhteystietoja ja lisätä tai poistaa suosikkeja.
D. Botit: Voit selata käytettävissä olevien Skype-bottien luetteloa tai etsiä haluamasi botin hakukentän avulla.
E. Ohje: Voit siirtyä helposti Skype-tukeen.
F. Asetukset: Voit hallita Skype-asetuksiasi.
G. Profiilikuvake: Voit siirtyä profiiliisi, muokata fiilisviestiäsi, vaihtaa tilasi, kasvattaa Skype-saldoa, kirjautua ulos tai käsitellä tiliäsi.

H.
Yhteyshenkilön yhteenveto – Nämä tiedot näkyvät, kun valitset jonkun yhteyshenkilön. Ilmaisee kaverisi tilan ja fiilisviestin. Jos haluat lisätietoja kaveristasi, valitse hänen nimensä, niin näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on hänen täydet profiilitietonsa.
I. Puhelupainikkeet – Näillä painikkeilla voit soittaa videopuhelun tai äänipuhelun tai luoda ryhmäkeskustelun lisäämällä henkilöitä.

J. Keskusteluikkuna – Tulee näkyviin, kun valitset yhteyshenkilön tai määrität ryhmäkeskustelun. Sisältää pikaviestikeskustelujen ja puhelujen historian kyseisen yhteyshenkilön tai ryhmän kanssa.
K. Keskusteluruutu – Tulee näkyviin, kun valitset yhteyshenkilön tai määrität ryhmäkeskustelun. Tässä ruudussa voit kirjoittaa ja lähettää pikaviestejä, hymiöitä, Moji-videoita ja tekstiviestejä.

Skypen Windows 10 -version viitteet
L. Näytä numeronäppäimistö: Voit soittaa matkapuhelimiin ja lankapuhelimiin käyttämällä näppäimistöä. Tarvitset hieman Skype-saldoa tai Skype-paketin, jotta voit soittaa hänelle.
M. Uusi keskustelu: Valitsemalla tämän kuvakkeen voit aloittaa uuden keskustelun, johon kuka tahansa voi liittyä.
N. Lisätietoja: Valitsemalla tämän saat näkyviin seuraavat vaihtoehdot: Tietoja, Lähetä palautetta ja Uutta.

Skypen Windows 10 -version viitteet
O. Etsi yhteyshenkilö: Voit etsiä ja lisätä yhteyshenkilöitä Skypen hakemistosta.
P. Uusi yhteyshenkilö: Luo itsellesi uusi yhteyshenkilö tämän nimellä ja puhelinnumerolla.

Seuraavilla sivuilla on lisätietoja muista toimenpiteistä: