Kokeile Skypeä Skype.comissa ilman Skype-tiliä

Skypen kokeileminen on helppoa, sillä et tarvitse tiliä eikä sinun tarvitse ladata mitään. Voit keskustella, soittaa ääni- tai videopuheluja ja jopa jakaa valokuvia, hymiöitä ja Moji-videoita kavereiden kanssa. Tämä ei korvaa Skypeen liittymistä, sillä keskusteluja ei voi tallentaa, mutta se on kätevä tapa kokeilla Skypen käyttöä.

Voit aloittaa näiden ohjeiden avulla heti pikaviestien lähettämisen tai ääni- tai videopuhelujen soittamisen kavereiden kanssa Skypen vieraana:

1. Siirry Skypen aloitussivulle ja napsauta Aloita keskustelu -painiketta.

Aloita keskustelu -painike

2. Anna nimesi ja valitse Aloita keskustelu.
  3. Valitse Kopioi linkki ja lähetä linkki kavereillesi. Jos heillä ei ole Skypeä, he voivat liittyä vieraana Skype.comissa.

Muista, että vieraiden keskusteluja säilytetään vain 24 tuntia. Hyvä uutinen on sen sijaan se, että Skype-tilin rekisteröiminen kestää vain pari minuuttia. Sen jälkeen voit säilyttää keskustelusi niin kauan kuin haluat. Lisäksi voit tehdä Skypessä paljon muutakin, kun sinulla on tili.

Saat käyttöösi Skypen parhaat ominaisuudet, kun lataat sovelluksen. Jos et halua ladata Skype-sovellusta, kokeile Skypen verkkoversion käyttöä jossain tuetussa selaimessa.

Eikö versio tunnu toimivan?
Versiota ollaan ottamassa käyttöön vähitellen ja kestää jonkin aikaa, ennen kuin se on käytössä alueellasi.

Skypen vieraskeskusteluja voi käyttää tällä hetkellä vain Windows - ja Mac-tietokoneissa.

Jos haluat kokeille Skypeä sitä lataamatta tai rekisteröitymättä, tarvitset internet-yhteyden ja tuetun selaimen (Windows: Microsoft Edge, Internet Explorer 10 ja uudemmat ja uusimmat Chrome- ja Firefox-versiot. Mac OS: Safari 6 ja uudemmat).