Ohje Android

Skype MOD for Cyanogen -version käyttäminen

Skype MOD for Cyanogen integroi Skype-yhteystietosi suoraan Cyanogen-laitteen yhteystietosovellukseen, joten voit soittaa Skype-puheluja suoraan Phone-sovelluksen avulla. Voit perehtyä Skype MOD for Cyanogen -ominaisuuksiin jatkamalla lukemista.

Voit kirjautua Skype MOD for Cyanogen -versioon samalla tavalla kuin Skypen Android -versioon. Voit kirjautua myös puhelu -ja yhteystietosovelluksesta.

• Kirjautuminen puhelusovelluksesta: Kohdassa, jossa saldosi näkyy, näet kehotuksen kirjautua Skype-tilillesi. Tämän kautta voit siirtyä Skype-sovellukseen.
  • Kirjautuminen yhteystietosovelluksessa: Näet Skype-välilehdessä kehotuksen kirjautua. Kehotus näkyy myös silloin, kun laajennat jonkin yhteystietokortin.

Näet Skype-kontaktisi ja -suosikkisi sekä voit soittaa niihin suoraan yhteystietosovelluksesta:

• Skype-kontaktit yhdistetään automaattisesti puhelinsovelluksen yhteystietoihin. Jos Skype-kontaktilla on sama puhelinnumero kuin laitteesi yhteystiedolla, yhteystiedot yhdistetään, joten näet kaikki yhteystiedot samassa paikassa. Yhteystietokortin laajentaminen voi edellyttää Näytä kaikki -painikkeen napauttamista.
  • Skype-yhteystiedot näkyvät Kaikki yhteystiedot -välilehdessä. Skype-välilehdessä näkyvät ainoastaan Skype-kontaktisi ja heidän tilansa. Skype-suosikit näkyvät Suosikit-välilehdessä.
    Äskettäin lisättyjen kontaktien näkyminen luettelossa voi kestää jonkin aikaa.
  • Voit kutsua muita henkilöitä siirtymällä heidän yhteystietokorttiinsa ja napauttamalla Skype-haku-hakemistoa.
    kutsu

Jos et näe Skype-kontaktejasi yhteystietosovelluksessa, kokeile seuraavaa:

1. Varmista, että olet kirjautunut Skypeen.
  2. Napauta yhteystietosovelluksen valikossa Tilit-painiketta. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä kohtaan Asetukset > Tilit.
  3. Napauta Skype-painiketta. Varmista, että kontaktien synkronointi on otettu käyttöön.
  4. Jos yhteystiedot eivät näy Skype-välilehdessä, valitse Skype > Asetukset > Kontaktit ja valitse Kopioi osoitekirjaan.

Jos käyttäjä kirjautuu ulos Skype-tililtä, kun Skype-kontakteja synkronoidaan ja kirjautuu toiselle Skype-tilille, yhteystietosovellus ei välttämättä päivity oikein. Yritä silloin poistaa sovelluksen tiedot Skypestä ja Skype-lisäohjelmasta toimimalla seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Sovellukset ja valitse Skype.
  2. Napauta Tallennus ja valitse Tyhjennä tiedot.
  3. Toista samat toimet Skype-lisäohjelmassa.
  4. Valitse Asetukset > Tilit. Varmista, että kontaktien synkronointi on otettu käyttöön.
  5. Käynnistä laite uudelleen.

Jos Skype-kontaktia ei yhdistetä automaattisesti osoitekirjan yhteystietoihin, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että Skype-kontaktin profiilissa on puhelinnumero.
  2. Jos on, valitse Asetukset > Tilit > Skype, valitse valikosta Synkronoi nyt ja odota jonkin aikaa, esimerkiksi tunti.

Vaihtoehtoisesti voit toimia seuraavasti:

1. Siirry yhteystietosovellukseen ja paikanna kontakti osoitekirjasta.
    2. Aloita muokkaaminen napauttamalla ja napauta Yhdistä-painiketta.
    3. Valitse Skype-kontakti, jonka kanssa yhteystieto sulautetaan.

Voit soittaa Skype-puheluja kontakteillesi suoraan puhelinsovelluksesta. Lisäksi voit soittaa edullisia puheluita matka- ja kiinteän verkon puhelimiin käyttämällä Skype-saldoa tai ostamalla paketin.

Puhelinsovelluksessa on mahdollista:

• soittaa puhelu tekemällä tavallinen haku, T9-haku tai näppäilemällä puhelinnumero
  • vaihtaa matkapuheluista Skype-puheluihin valintatoiminnon avattavassa valikossa.
    puhelun vaihtaminen
  • Näet Skype-saldosi sekä voit täydentää sitä ja ostaa paketin tai saldoa valintatoiminnossa napauttamalla Osta saldoa, ja valitse sitten  Osta paketti tai Osta saldoa.
  • Voit vaihtaa matkapuhelusta Skype-näköpuheluun, kun soitat Cyanogen- tai Android-laitteen käyttäjälle.

Kun meneillään on matkapuhelu, voit aloittaa Skype-puhelun napauttamalla näköpuhelupainiketta.

Keskustelukumppanisi vastaanottaa puhelun, mutta meneillään olevaa puhelua ei katkaista eikä aseteta pitoon. Kun hän vastaa, puhelu muuttuu automaattisesti Skype-näköpuheluksi.

Jos keskustelukumppaniasi varten ei ole Skype-kontaktia, hänelle lähetetään kutsu, kun napautat näköpuhelupainiketta. Hänen täytyy hyväksyä kutsu, jotta voit soittaa hänelle Skype-puhelun.

• Puheluhistorian ja Skype-puheluiden tarkasteleminen. Skype-puheluiden yhteydessä näkyy Skype-kuvake -kuvake.
  • Näet kontaktikortissa lisää vaihtoehtoja, kuten näköpuhelut, napauttamalla Näytä kaikki -painiketta.