Ohje Skype Preview for Windows 10

Miten Skypen Preview'n Windows 10 -versioon kirjaudutaan?

Voit kirjautua Skype-nimellä tai Microsoft-tilillä. Jos sinulla ei vielä ole kumpaakaan, voit luoda kumman tahansa helposti.

Käynnistä Skype Preview. Sinut siirretään kirjautumisnäyttöön:

Tästä näytöstä voit luoda tilin tai kirjautua Skype-nimellä, sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla.

Jos sinulla ei ole Skype- tai Microsoft-tiliä, valitse Luo uusi tili. Opastamme uuden tilin luomisessa.

Kirjaudu sisään Skype Preview -versioon seuraavasti:

1. Valitse Skype- tai Microsoft-tili.
  2. Kirjoita Skype-nimesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja valitse Seuraava.
  3. Kirjoita salasanasi ja kirjaudu sisään valitsemalla sininen nuoli.

Olet nyt kirjautunut sisään Skype Preview -versioon.

Jos haluat kirjautua sisään jollakin toisella tilillä, toimi seuraavasti:

1. Valitse profiilikuvakkeesi ikkunan vasemmasta alakulmasta.
  2. Valitse Kirjaudu ulos. Sinut kirjataan ulos Skype Preview'stä, ja sovellus sulkeutuu.
  3. Käynnistä Skype Preview uudelleen. Kun kirjaudut sisään uudelleen, valitse Käytä toista tiliä.