Koti Skypen Windows 10 -versio

Miten voin kirjautua Skypen Windows 10 -versioon?

Voit kirjautua Skype-nimellä tai Microsoft-tilillä. Jos sinulla ei ole kumpaakaan näistä, voit luoda sellaisen helposti.

Käynnistä Skypen Windows 10 -versio. Näkyviin tulee kirjautumisnäyttö:

Skypen Windows 10 -version kirjautumisnäyttö

Tästä näytöstä voit luoda tilin tai kirjautua Skype-nimellä, sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla.

Jos sinulla ei ole vielä Skype- tai Microsoft-tiliä, valitse Luo uusi tili. Opastamme uuden tilin luomisessa.

Kirjautuminen Skypen Windows 10 -versioon:

1. Valitse Skype- tai Microsoft-tili.
    2. Anna Skype-nimesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja valitse sitten Seuraava.
    3. Anna salasanasi ja kirjaudu sisään valitsemalla sininen nuoli.

Nyt olet kirjautuneena Skypen Windows 10 -versioon.

Kirjautuminen käyttämällä toista tiliä:

1. Valitse profiilikuvakkeesi ikkunan vasemmasta alakulmasta.
    2. Valitse Kirjaudu ulos. Skype for Windows 10 kirjaa sinut ulos ja sovellus sulkeutuu.
    3. Käynnistä Skypen Windows 10 -versio uudelleen ja valitse uudelleenkirjautumisen yhteydessä Käytä toista tiliä.