Ohje Skype Preview for Windows 10

Kuinka ilmoitukset poistetaan käytöstä Skype Preview'n Windows 10 -versiossa?

Kun Skype Preview on käynnissä, pikaviestien ja ääni- tai videopuheluiden ilmoitukset tulevat näkyviin työpöydälle. Voit määrittää, saatko näitä ilmoituksia vai et.

Voit ottaa Skype Preview -ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä Windows 10 -käyttöjärjestelmässä seuraavasti:

1. Valitse työpöydältä Käynnistä-valikko.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Järjestelmä.
  3. Valitse Ilmoitukset ja toiminnot ja vieritä alas kohtaan Vastaanota ilmoitukset näiltä lähettäjiltä.
  4. Tätä kautta voita ottaa Skype Preview -ilmoitukseen Käyttöön tai Poistaa ne käytöstä.

Voit poistaa ilmoituksia käytöstä Skype Preview'ssä tai vähentää niiden määrää – tämä toiminto on hyödyllinen esimerkiksi silloin, jos ryhmäkeskustelu on mielestäsi liian vilkas. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Skype Preview'n Kontaktit- tai Viimeaikaiset-välilehdeltä keskustelu, jonka ilmoitukset haluat poistaa käytöstä.
  2. Napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse Näytä profiili.
  3. Jos haluat lopettaa uusien viestien ilmoitusten vastaanottamisen, valitse Ilmoita uusista tapahtumista ja poista se käytöstä.

Voit poistaa pikaviestien ilmoitukset seuraavasti:

1. Valitse Skype Preview'ssä  Asetukset.
  2. Jos haluat poistaa pikaviestien ilmoitukset käytöstä tai ottaa ne käyttöön, aseta Ilmoitusasetukset-kohdan Pikaviestit-vaihtokytkin asentoon Käytössä tai Poissa käytöstä.
  3. Jos haluat poistaa puheluiden ilmoitukset käytöstä tai ottaa ne käyttöön, aseta Ilmoitusasetukset-kohdan Saapuvat puhelut -vaihtokytkin asentoon Käytössä tai Poissa käytöstä

Voit ottaa ilmoitusäänet käyttöön tai poistaa ne käytöstä seuraavasti:

1. Valitse Skype Preview'ssä  Asetukset.
  2. Kohdassa Ilmoitusasetukset voit ottaa viimeaikaisen keskustelun tai nykyisen keskustelun saapuvien pikaviestien ääni-ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä.