Ohje Skype for Windows 10

Kuinka ilmoitukset poistetaan käytöstä Skypen Windows 10 -versiossa?

Kun Skypen Windows 10 -versio on käytössä, pikaviestien sekä ääni- tai videopuhelujen ilmoitukset näkyvät työpöydällä. Voit määrittää, saatko ilmoitukset vai et.

Voit ottaa Skypen Windows 10 -version ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä seuraavasti:

1. Valitse työpöydältä aloitusvalikko.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Järjestelmä.
  3. Valitse Ilmoitukset ja toiminnot ja siirry alaspäin kohtaan Ilmoitusten saaminen näiltä lähettäjiltä.
  4. Siellä voit asettaa Skypen Windows 10 -version ilmoitukset Käytössä- tai Ei käytössä -tilaan.

Voit poistaa tiettyjen keskustelujen ilmoitukset käytöstä tai vähentää niiden määrää Skypen Windows 10 -versiossa – tämä toiminto on hyödyllinen esimerkiksi silloin, kun ryhmäkeskustelu on mielestäsi liian vilkas. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Skypen Windows 10 -version Yhteyshenkilöt- tai Viimeisimmät-välilehdessä keskustelu, jonka ilmoitukset haluat poistaa käytöstä.
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä profiili.
  3. Jos haluat lopettaa uusien viestien ilmoitukset, valitse Ilmoita, kun jotakin uutta tapahtuu ja vaihda sen asetukseksi Ei käytössä.

Voit poistaa pikaviestien ilmoitukset käytöstä seuraavasti:

1. Valitse Skypen Windows 10 -versiossa Asetukset.
  2. Pikaviestit: valitse Ilmoitusasetukset -kohdassa Pikaviestit-asetukseksi Käytössä tai Ei käytössä.
  3. Puhelut: valitse Ilmoitusasetukset -kohdassa Saapuvat puhelut -asetukseksi Käytössä tai Ei käytössä.

Voit ottaa ilmoitusäänet käyttöön tai poistaa ne käytöstä seuraavasti:

1. Valitse Skypen Windows 10 -versiossa Asetukset.
  2. Valitse Ilmoitusasetukset -kohdassa Toista saapuvan pikaviestin ääni viimeisimmässä keskustelussa- tai nykyisessä keskustelussa -asetukseksi Käytössä tai Ei käytössä.