Ohje Skype Preview for Windows 10

Miten voin hallita kontakteja Skype Preview'n Windows 10 -versiossa?

Kun olet lisännyt kontakteja Skype-yhteystietoluetteloosi, niitä on helppo hallita. Alla on lisätietoja kontaktien etsimisestä, nimeämisestä uudelleen ja poistamisesta.

Ala kirjoittaa nimeä joko Viimeaikaiset keskustelut -välilehden tai Kontaktit-välilehden hakuruutuun, niin näkyviin tulee kyseisen henkilön kanssa käymiesi keskustelujen historia.

Jos haluat etsiä henkilöitä, jotka eivät ole yhteystietoluettelossasi, kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa tai Skype-nimensä hakuruutuun ja valitse Skype-haku. Valitse hakutuloksista henkilö, jota haet, ja lähetä sitten hänelle pikaviesti. Näin helppoa se on.

Voit nimetä yhteystietoluettelossasi olevia kontakteja uudelleen vaivattomasti:

1. Kirjaudu sisään Skype Preview -versioon.
  2. Napsauta yhteystietoluettelossa kontaktia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä profiili.
  3. Napsauta kontaktin nimeä, kirjoita kontaktille uusi nimi ja valitse Enter.

Kun poistat jonkun yhteystietoluettelosta, näytte toisillenne aina offline-tilassa, mutta voitte silti ottaa yhteyttä toisiinne. Jos haluat estää jotakuta ottamasta sinuun yhteyttä, sinun on estettävä hänet.

Kontakti poistetaan kontaktiluettelosta seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Skype Preview -versioon.
  2. Valitse kontaktiluettelosta kontakti, jonka haluat poistaa. Napsauta kontaktia hiiren kakkospainikkeella ja valitse vaihtoehto Poista kontakteista.
  3. Kontakti poistetaan yhteystietoluettelosta, mutta se näkyy edelleen Viimeisimmät-välilehdessä kysymysmerkillä merkittynä. Tuo vaihtoehdot näkyviin klikkaamalla kontaktin nimeä hiiren kakkospainikkeella: Lisää kontakteihin tai Estä tämä henkilö.