Koti Skypen Windows 10 -versio

Miten voin hallita yhteyshenkilöitä Skypen Windows 10 -versiossa?

Kun olet lisännyt yhteyshenkilöitä Skypen yhteyshenkilöiden luetteloon, niitä on helppo hallita. Alla on lisätietoja yhteyshenkilöiden etsimisestä, nimeämisestä uudelleen ja poistamisesta.

Kun alat kirjoittaa nimeä hakuruutuun joko Viimeisimmät- tai Yhteyshenkilöt-välilehdessä, näkyviin tulee kyseisen henkilön kanssa aiemmin käymäsi keskustelut.

Jos haluat etsiä henkilöä, jota ei ole yhteyshenkilöidesi luettelossa, kirjoita hänen sähköpostiosoitteensa tai Skype-nimensä hakuruutuun ja valitse Hae Skypestä. Valitse etsimäsi henkilö hakutuloksista ja lähetä hänelle pikaviesti. Muuta ei tarvita.

Voit helposti nimetä uudelleen yhteyshenkilöidesi luettelossa olevia yhteyshenkilöitä:

1. Kirjaudu Skypen Windows 10 -versioon.
    2. Napsauta yhteyshenkilöidesi luettelossa yhteyshenkilöä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä profiili.
    3. Napsauta yhteyshenkilön nimeä, kirjoita uusi nimi ja paina Enter-näppäintä.

Kun poistat jonkun yhteyshenkilöidesi luettelosta, näytte toisillenne aina offline-tilassa, mutta voitte silti ottaa yhteyttä toisiinne. Jos haluat estää jotakuta ottamasta sinuun yhteyttä, sinun on estettävä hänet.

Voit poistaa henkilön yhteyshenkilöidesi luettelosta seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypen Windows 10 -versioon.
    2. Etsi yhteyshenkilöidesi luettelosta henkilö, jonka haluat poistaa. Napsauta yhteyshenkilön nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista yhteyshenkilöistä.
    3. Yhteyshenkilö poistetaan yhteyshenkilöidesi luettelosta, mutta henkilö näkyy edelleen Viimeisimmät-välilehdessä kysymysmerkillä merkittynä. Napsauttamalla yhteyshenkilön nimeä hiiren kakkospainikkeella saat näkyviin seuraavat vaihtoehdot: Lisää yhteystietoihin ja Estä yhteyshenkilö.