Koti Skypen Windows 10 -versio

Kuinka näyttö jaetaan Skypen Windows 10 -versiossa?

Näytön jakamisen avulla voit jakaa tietokoneesi näytön yhdelle tai usealle Skype-yhteystiedolle maksutta. Se on ihanteellinen ratkaisu yritysesityksiin, valokuvien ja videoiden näyttämiseen kavereille ja perheenjäsenille tai avun pyytämiseen teknisesti osaavalta kaverilta. Kontaktisi kuulevat ja näkevät kaiken, mitä jaat heidän kanssaan, joten voit toistaa videoita ja äänitiedostoja näytön jakamisen aikana.

Ryhmäpuhelussa voi jakaa vain yhden henkilön näytön kerrallaan.

Näyttö jaetaan seuraavasti:

1. Aloita ääni- tai videopuhelu Skypen Windows 10 -versiossa.
    2. Valitse puhelun aikana ...-painike ja valitse sitten Jaa näyttö.

3. Jos käytät useita näyttöjä, valitse jaettava näyttö.
    4. Voit lopettaa näytön jakamisen valitsemalla Lopeta jakaminen.

Ongelmia? Lue lisää näytön jakamisesta.