Ohje Skype Preview for Windows 10

Miten voin jakaa näyttöni Skype Preview'n Windows 10 -versiossa?

Näytön jakamisen avulla voit jakaa tietokoneesi näytön yhdelle tai usealle Skype-yhteystiedolle maksutta. Se on ihanteellinen ratkaisu yritysesityksiin, valokuvien katseluun kavereiden ja perheenjäsenten kanssa tai avun pyytämiseen teknisesti osaavalta kaverilta.

Ryhmäpuhelussa voi jakaa vain yhden henkilön näytön kerrallaan.

Näyttö jaetaan seuraavasti:

1. Aloita ääni- tai videopuhelu Skype Preview'ssä.
  2. Valitse puhelun aikana ... -painike ja valitse Jaa näytöt

3. Jos käytät useita näyttöjä, valitse jaettava näyttö.
  4. Voit lopettaa näytön jakamisen valitsemalla Lopeta jakaminen -vaihtoehdon.

Onko ongelmia? Lue lisäohjeita näytön jakamisesta.