Oman numeron vahvistaminen Skypen Windows 10 -versiossa

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Windows 10 -versiossa (versio 12) pyydämme sinua vahvistamaan puhelinnumerosi, jos haluat lisätä muita Skypen käyttäjiä osoitteistostasi automaattisesti.

Skype vahvistaa yhteystietosi näiden tietojen avulla ja antaa muiden löytää sinut Skypestä. Kun vahvistat yhteystietosi, voimme olla varmoja siitä, että lisäämme oikeita henkilöitä lisätessämme kavereita automaattisesti.

Näin muutat asetusta myöhemmin:

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Älä käytä osoitteistoani kohdassa Yhteystiedot.