Oman numeron vahvistaminen Skypen Windows 10 -versiossa

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Windows 10 -versiossa pyydämme, että käyttäjät vahvistavat puhelinnumeronsa, jos he haluavat lisätä muita Skypen käyttäjiä osoitekirjastaan automaattisesti.

Skype vahvistaa yhteystietosi näillä tiedoilla ja antaa muiden etsiä sinua Skypestä. Kun vahvistat yhteystietosi, voimme olla varmoja siitä, että lisäämme oikeita henkilöitä lisätessämme kavereita automaattisesti.

Voit muuttaa tämän asetuksen myöhemmin avaamalla Skypen Windows 10 -version, valitsemalla Asetukset ja valitsemalla sitten Yhteystiedot-kohdassa Älä käytä osoitekirjaani.