Ohje Skype Preview for Windows 10

Kuinka voin löytää ystäväni Skype Preview’n Windows 10 -versiossa?

Ystävien kanssa käytettynä Skype on vieläkin parempi. Voit hakea ja löytää kavereita Skypen hakupalkin kautta. Voit etsiä kavereita nimen, Skype-nimen, sähköpostiosoitteen tai puhelinumeron perusteella. Olemme tehneet kaverien etsimisestä nyt vieläkin helpompaa.

Kaverien etsiminen sijainnin perusteella

Kavereilla on liian usein tavalliset nimet. Voit hakea heitä myös sijainnin perusteella. Kirjoita esimerkiksi "Jari Kantee Helsinki" tai tarkemmin "Jari Kantee Helsingistä". Muista, että kaverillasi täytyy olla omassa Skype-profiilissaan sijaintitiedot, jotta voit löytää hänet tällä tavalla.