Kuinka voin löytää ystäväni Skypessä?

Ystävien kanssa käytettynä Skype on vieläkin parempi. Voit hakea ja löytää kavereita Skypen hakupalkin kautta. Voit etsiä kavereita nimen, Skype-nimen, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron perusteella. Autamme sitten sinua tarkentamaan hakutuloksia näyttämällä yhteiset kontaktinne, mikä helpottaa entisestään oikeiden henkilöiden löytämistä.

Kaverien etsiminen sijainnin perusteella

Kavereilla on liian usein tavalliset nimet. Voit hakea heitä myös sijainnin perusteella. Kirjoita esimerkiksi "Jari Kantee Helsinki" tai tarkemmin "Jari Kantee Helsingistä". Muista, että kaverillasi täytyy olla omassa Skype-profiilissaan sijaintitiedot, jotta voit löytää hänet tällä tavalla.

Profiiliasetusten hallinta

Voit lisätä omaan Skype-profiiliisi sijainnin, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kaltaisia tietoja, jotta kaveriesi on helpompi löytää sinut. Voit myös muokata näitä tietoja myöhemmin. Jos et halua sisällyttää tietojasi julkiseen hakemistoon tai kaveriehdotuksiin, voit poistaa nämä ominaisuudet käytöstä täällä. Jos valitset tietojesi poistamisen julkisesta hakemistosta, kukaan ei voi löytää sinua Skypessä.