Ohje Skype Preview for Windows 10

Miten voin soittaa puhelimiin Skype Preview’n Windows 10 -versiossa?

Joskus voi tulla tarve soittaa jollekulle, joka ei käytä Skypeä tai on offline-tilassa. Voit soittaa matka- ja lankapuhelinnumeroihin eri puolille maailmaa edullisesti Skypellä, jos sinulla on hieman Skype-saldoa tai kuukausittainen tilaus.

Soittaminen valintapaneelista valittuun numeroon:

1. Valitse Skype Preview’ssä Näytä valintapaneeli ikkunan alalaidassa.
  2. Näkyviin tulee valintapaneeli sekä Skype-saldosi ja tilauksesi tiedot.
  3. Jos soitat ulkomaille, kirjoita puhelinnumero tai klikkaa tai napauta valintapaneelin numeroita ja valitse sitten avattavasta valikosta maa, johon soitat.
  4. Valitse Soita-painike.

Jos yhteystieto on tallentanut puhelinnumeron profiiliinsa tai jos olet lisännyt numeron hänelle, voit soittaa hänelle helposti. Voit soittaa yhteystietoluettelosta.

Voit soittaa numeroon yhteystiedoista seuraavasti:

1. Klikkaa Skype Preview’ssä Kontaktit-välilehteä.
  2. Valitse henkilö, jolle haluat soittaa.
  3. Klikkaa oikealla ylhäällä olevaa Soita-painiketta. Jos kyseiselle yhteystiedolle on tallennettu puhelinnumero, avattava valikko tulee näkyviin. Valitse numero, johon haluat soittaa.
  4. Jos yhteystiedolla ei ole numeroa, voit lisätä sen hänen profiiliinsa. Tuo yhteystiedon profiili esiin klikkaamalla hänen kuvaansa ja valitse Lisää numero.