Ohje Skype Preview for Windows 10

Puhelujen laatuopas Skype Preview'n Windows 10 -versiolle

Onko Skype-puheluissa ongelmia? Ongelma johtuu todennäköisesti Internet-yhteydestä (omastasi tai puhelun toisen osapuolen yhteydestä) tai tietokoneesta. Seuraavassa on joitakin keinoja selvittää ongelmat.

Onko käytössäsi uusin Skype Preview ‑versio?

Paras suorituskyky taataan, kun molemmilla osapuolilla on käytössään uusin Skype Preview ‑versio.

Internet-yhteyden tarkistaminen

Huono yhteys voi katkaista puheluja, jumittaa videokuvan ja heikentää ääntä. Voit tarkistaa internet-yhteytesi senhetkisen tilan valitsemalla Käynnistä > Asetukset > Verkko ja Internet. Jos yhteyttä ei ole, saat Windows 10 ‑ohjeen aiheesta Miksi en pääse verkkoon? vinkkejä yhteysongelmien korjaamiseen.

Tarkista nettikamera, mikrofoni ja kaiuttimet.

Jos olet ratkaissut yhteysongelmat, mutta puhelun laatu on edelleen heikko, ongelma saattaa johtua laitteistosta. Jos käytät kannettavan tietokoneen tai tabletin sisäistä mikrofonia ja kaiuttimia, kokeile käyttää niiden sijasta USB-kuulokkeita tai nettikameraa. Tutustu Skypen kanssa parhaiten toimivien USB-kuulokkeiden ja ‑nettikameroiden luetteloon. Useimmat laatuongelmat on mahdollista ratkaista näiden vinkkien avulla.

• Varmista, että mikrofoni ja kaiuttimet tai kuulokkeet on liitetty ja ettei niitä ole mykistetty.
  • Soita maksuton testipuhelu Skypellä. Testipuhelu kehottaa tallentamaan viestin ja toistaa sen sitten – tämä on helpoin tapa tarkistaa, onko ääniasetuksissa ongelma. Testipuhelun soittaminen.

Tietokoneen tarkistaminen

• Varmista, että sinulla ja ystävälläsi on Skypen suorittamiseen tarvittavat vähimmäisjärjestelmävaatimukset.
  • Jos Skype on käytössä kannettavassa tietokoneessa, ja olet ottanut virransäästötilan käyttöön, kokeile liittää tietokone verkkovirtaan tai vaihtaa se tehokkaaseen suoritustilaan.

Oletko ryhmäpuhelussa?

Puhelua isännöivällä tietokoneella tai laitteella on oltava riittävästi käsittelytehoa ja verkon kaistanleveyttä. Jos puheluun osallistuu useita käyttäjiä, isäntälaitteessa voi ilmetä ongelmia, jotka heikentävät puhelun laatua. Ryhmäpuhelun laatua voi parantaa isännöimällä puhelun laitteella, jossa on hyvät verkko-ominaisuudet ja tehokas suoritin, tai vähentämällä puhelun osanottajien määrää.

Ettekö näe toisianne? Tutustu oppaaseemme, jossa ratkaistaan videokuvan ongelmia.