Ohje Skype Preview for Windows 10

Kuinka automaattiset päivitykset poistetaan käytöstä Skype Preview'n Windows 10 -versiossa?

Automaattiset päivitykset on helpoin tapa pitää Skype Preview'n Windows 10 -versio ajan tasalla. Ne ovat oletusarvoisesti käytössä, mutta voit tarvittaessa poistaa ne käytöstä:

1. Siirry Windows-kauppaan valitsemalla Aloitus-ruudulta Kauppa.
  2. Valitse tilisi valikko, joka on hakuruudun vieressä oleva avatarisi tai kuvasi, ja valitse Asetukset.
  3. Aseta Sovelluksen päivitykset -kohdassa Päivitä sovellukset automaattisesti -vaihtokytkin Käytössä-asentoon.

Huomautus: Tämä poistaa käytöstä kaikkien sovellusten automaattisen päivittämisen Windows-kaupasta.

Voit ottaa automaattiset päivitykset jälleen käyttöön milloin tahansa.