Ohje Skype for Windows 10

Kuinka automaattiset päivitykset poistetaan käytöstä Skypen Windows 10 -versiossa?

Automaattiset päivitykset on helpoin tapa pitää Skypen Windows 10 -versio ajan tasalla. Tämä toiminto on oletusarvoisesti käytössä, mutta voit halutessasi poistaa sen käytöstä näin:

1. Avaa Windows-kauppa valitsemalla aloitusnäytössä Kauppa.
  2. Valitse tilivalikkosi, joka on hakuruutusi vieressä oleva avatar tai kuva, ja valitse Asetukset.
  3. Vaihda Sovelluspäivitykset-kohdassa Päivitä sovellukset automaattisesti -asetukseksi Ei käytössä.

Huomautus: Tämä poistaa käytöstä kaikkien Windows-kaupasta hankittujen sovellusten automaattisen päivityksen.

Voit milloin tahansa palauttaa automaattiset päivitykset käyttöön.