Mobiiliyhteyksien vianmääritys

Takaisin hakutuloksiin

Jos näet ilmoituksen "Yhteyden muodostaminen Skypeen epäonnistui", "Skype ei voi muodostaa yhteyttä" tai "Ilmoitusten vastaanottaminen ei onnistu", kun yrität käyttää Skypeä, ongelma johtuu todennäköisesti heikosta Internet-yhteydestä tai Internet-yhteyden puuttumisesta.

Voit kokeilla korjata ongelman seuraavasti:

• Varmista, että mobiililaitteesi ei ole offline-tilassa.

• Tarkista Internet-yhteytesi avaamalla jokin muu verkkosivu. Jos pystyt lukemaan tämän sivun mobiililaitteellasi, yhteys on muodostettu.

• Siirry mobiiliverkosta käyttämään Wi-Fi-verkkoa, jotta käytössäsi on tarpeeksi kaistanleveyttä.

• Lataa uusin Skype-versio. Jos tarvitset apua lataamiseen, lue tämä artikkeli ja valitse käyttämäsi käyttöjärjestelmä.

• Jos käytät Android-laitetta, varmista, ettet ole estänyt Internet-yhteyttä Skype-sovellukseen. Lue lisätietoja * Internet-yhteyden estämisestä Android-sovelluksissa.

• Vaihda salasanasi. Jos et tiedä, kuinka salasanasi muutetaan, tässä artikkelissa on ohjeita siihen.

• Jotta voit saada ilmoituksia, sinulla on oltava yhteys, sinun on oltava kirjautuneena sisään ja sovelluksen ilmoitusten on oltava käytössä laitteessa. Lisäksi verkon, johon olet yhteydessä, on sallittava ilmoitukset.

Jos olet kokeillut yllä annettuja vihjeitä, mutta et silti saa kaikkea toimimaan, voit löytää lisää hyödyllisiä tietoja Skype-yhteisön avulla. Aloita hakemalla kysymystäsi – on hyvin mahdollista, että siihen on jo vastattu.