Ohje Skype for Windows 10

Miksi saan virheen ”Tarvitset uuden sovelluksen, jotta voit avata linkkityypin skypeuwp”?

Jos napsautat Käynnistä Skype nyt -painiketta ja tapahtuu seuraavaa:

• Internet Explorerissa ja Edgessä – Saat viestin, jossa lukee ”Tarvitset uuden sovelluksen, jotta voit avata linkkityypin skypeuwp”.

• Muut selaimet: ei tapahdu mitään.

Syynä on se, että käytössä ei ole uusinta Windows 10 -versiota. Tarkista versio.

Voit myös käyttää perinteistä Skype-versiota. Saat sen siirtymällä lataussivullemme ja valitsemalla Hanki Skypen Windows-versio- tai Lataa-painikkeen.

1. Paina näppäimistön Windows- Windows-näppäin ja R-näppäimiä samanaikaisesti.
  2. Kirjoita Avaa-kenttään winver ja valitse OK tai paina Enter-näppäintä.
  3. Näkyviin tulee Tietoja: Windows -ikkuna, jossa näkyy versio ja koontiversio.
  4. Version täyty olla vähintään 1607, jotta voit käyttää Skypen Windows 10 -versiota. Jos versio on pienempi kuin 1607, voit tehdä ilmaisen päivityksen Windows 10:n uusimpaan versioon. Lisätietoja.