Ohje Skype Preview for Windows 10

Miksi saan virheilmoituksen “Tarvitset uuden sovelluksen tämän skypeuwp:n avaamiseen”?

Jos napsautat Käytä Skype Preview'tä nyt -painiketta ja tapahtuu seuraavaa:

• Internet Explorer ja Edge: Saat ilmoituksen “Tarvitset uuden sovelluksen tämän skypeuwp:n avaamiseen”.

• Muut selaimet: ei tapahdu mitään.

Tämä johtuu siitä, ettet ole saanut Windows 10:n Anniversary-päivitystä.  Älä huolestu, jos et ole saanut sitä vielä, sillä saat sen pian. Sillä välin voit ladata Skypen valitsemalla Hanki Skype -painikkeen lataussivulta