Skypen ohje

    Kaikki tuotteet

    Mitä on tapahtunut Skypen videopuhelut- ja Viestit ja Skype -sovellukselle Windows 10:ssä?

    Takaisin hakutuloksiin

    Julkistimme vastikään Skypen Windows 10 -version Windows 10 Anniversary Update -version mukana. Skypen Windows 10 -versio on korvannut Skypen videopuhelut- ja Viestit ja Skype -sovellusten ominaisuudet Windows-tietokoneissa ja suurissa tableteissa.

    Ei hätäpuheluja Skypellä
    Skype ei korvaa puhelintasi, eikä sillä voi soittaa hätäpuheluja.