Ohje Windows Desktop

Mitä tapahtui Windows 10:n Skype-video- ja viestintäsovellukselle ja Skype-sovellukselle?

Julkaisimme hiljattain Skype Preview -sovelluksen osana Windows 10:n Anniversary-päivitystä. Skype Preview on korvannut Skype-video- ja viestintäsovelluksen ja Skypen integroinnin Windows-tietokoneisiin ja suurin tabletteihin.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Uudet ominaisuudet" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt