Mikä on ero tilan ja fiilisviestin välillä Skypessä?

Tila-asetuksesi mukaan kontaktisi tietävät, oletko tavoitettavissa keskusteluun. Fiilisviesti on lyhyt, yksinkertainen viesti, jonka voit lisätä profiiliisi. Se voi olla kommentti, sitaatti, verkkolinkki tai mikä tahansa muu tieto, jonka haluat välittää muille.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Mitkä Skype-tilat ovat mahdollisia (Online, Poissa, Älä häiritse, Huomaamaton ja Offline)?