Koti Skypen Windows-työpöytäversio

    Miksi yhteystietoluettelossani näkyy uusia henkilöitä Skypen Windows-työpöytäversiossa?

    Kun käytät Skypen Windows-työpöytäversiota, voit lisätä Skypeä käyttäviä henkilöitä automaattisesti osoitekirjastasi.

    Toiminnon käyttöönottaminen:

    1. Valitse Kontaktit > Kontaktiluettelot > Kaikki.
    2. Vieritä alas kontaktiluettelon loppuun ja valitse Etsi henkilöitä automaattisesti osoitekirjasta. Sinua pyydetään lisäämään puhelinnumerosi, ellet ole lisännyt sitä.
    3. Napsauta osoitekirjaa, josta haluat lisätä kontakteja, niin autamme sinua lisäämään ne.
    4. Sinua pyydetään kirjautumaan sisään valittuun osoitekirjaan viimeistelemään toiminto.


    Jos valitsit kavereiden automaattisen lisäämisen, saatat havaita, että Henkilöt-luettelossasi on ehdotettuja yhteystietoja, joita ei ole vielä lisätty Skype-yhteystietoluetteloon.

    Nämä ehdotetut kontaktit ovat muissa osoitekirjoissasi olevia, Skypeä käyttäviä henkilöitä. Ei hätää – heille ei ole lähetetty kutsuja, ja voit poistaa heidät halutessasi yksittäin tai poistamalla toiminnon käytöstä Skypen asetuksissa.

    Toiminnon poistaminen käytöstä:

    1. Valitse Skype > Tietosuoja.
    2. Valitse Tietosuoja-kohdasta Miten muut voivat etsiä minut.
    3. Poista puhelinnumerosi valinta tai poista se kokonaan napsauttamalla Poista-kuvaketta.


    Kun napautat ehdotettua yhteystietoa Henkilöt-luettelossasi, näkyviin saattaa tulla Yhdistä Skypeen -painike. Tämä johtuu siitä, että emme ole vahvistaneet, että tunnette toisenne. Sinun on siis lähetettävä kutsu, ennen kuin voit keskustella ja soittaa puheluja Skypellä.

    Oliko tästä artikkelista apua?

    Kyllä Ei

    Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

    Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).