Ohje Skype Preview for Windows 10

Voinko kirjautua sisään kumpaankin Skype-sovellukseen Windows 10 -versiossa (Anniversary-päivitys) samalla kertaa?

Et voi kirjautua sisään sekä Skype Preview’n Windows 10 -versioon että Skype Windows -työpöytäversioon samalla kertaa. Jos olet jo asentanut Skype Windows -työpöytäversion, voit käyttää kumpaakin sovellusta, koska Skype Preview sisältyy Windows 10 -versioon (Anniversary-päivitys). Voit kuitenkin kirjautua sisään vain yhteen sovellukseen kerrallaan.

Esimerkiksi jos kirjaudut sisään ensin Skype Preview’hin ja sen jälkeen Skype Windows -työpöytäversioon, sinut kirjataan ulos Skype Preview’stä ja sovellus suljetaan. Sama tapahtuu jos kirjaudut sisään ensin Skype Windows -työpöytäversioon.

Jos sammutat tietokoneen tai käynnistät sen uudelleen, sinut kirjataan sisään viimeksi käyttämääsi sovellukseen. Skype Preview’n Windows 10 -version käytön helpottamiseksi voit kiinnittää sen aloitusnäyttöön tai tehtäväpalkkiin.