Ohje Skype for Windows 10

Voinko olla samanaikaisesti kirjautuneena kumpaankin Skype-sovellukseen Windows 10:ssä?

Et voi olla samanaikaisesti kirjautuneena sekä Skypen Windows 10 -versioon että Skypen Windows-työpöytäversioon. Jos olet jo asentanut Skypen Windows -työpöytäversion, voit käyttää kumpaa tahansa sovellusta, koska Skypen Windows 10 -versio sisältyy uusimpaan Windows 10 -versioon. Voit kuitenkin kirjautua vain yhteen sovellukseen kerrallaan.

Jos esimerkiksi kirjaudut ensin Skypen Windows 10 -versioon ja sen jälkeen Skypen Windows-työpöytäversioon, joudut ulos Skypen Windows 10 -versiosta, joka sulkeutuu. Sama tapahtuu, jos kirjaudut ensin sisään Skypen Windows-työpöytäversioon.

Jos sammutat tietokoneen tai käynnistät sen uudelleen, sinut kirjataan sisään viimeksi käyttämääsi sovellukseen. Voit helpottaa Skypen Windows 10 -version käyttöä kiinnittämällä sen aloitusnäyttöön tai tehtäväpalkkiin.