Miksi saan virheviestin ”Tarvitaan Skype-luottoa”?

Kun teet puhelun käyttämällä Skype-minuutteja, saatat saada virheviestin ”Tarvitaan Skype-luottoa”. Saat tämän virheviestin, jos sinulla ei ole aktiivista tilausta tai Skype-luottoa tai jos yrität soittaa maahan, jota nykyinen tilauksesi ei tue.

Voit tarkistaa maat, joihin voit soittaa, jos sinulla on Skype-tilaus tai Skype-minuutteja Office 365 -tilauksesta.